Uitgaan bij Boode

Boode's Dance Night

~

Grote zaal

Tijdens Boode’s Dance Night kan iedereen zich uitleven op muziek uit de 90’s en 00’s, maar ook  op de hedendaagse hits. Een heerlijke avond meezingen met je “all time favourites”, gepresenteerd door de leukste DJ’s, en daarbij helemaal los gaan op de dansvloer met je beste moves. Tijdens Boode’s Dance Night ontvangen wij geregeld een artiest of band die typerend zijn uit de 90’s en 00’s. Denk hierbij aan bijvoorbeeld: Party Animals, Tspoon, Dj Jean of Metal Theo.

Shotjesbar / Lounge Bar

In de shotjesbar zijn elke Boode’s Dance Night DJ Con Nalez en MC Shizzler te vinden. Samen met het barpersoneel zorgen zij het hele jaar door voor een super summer vibe met moombahton, reggaeton, R&B, hiphop en een vleugje dance/hardstyle.

Maak je avond compleet, food and dance

Maak er een absolute topavond door eerst te dineren in onze Brasserie. Eventuele overtollige calorieën dans je er gegarandeerd wel weer af!

Boode’s Dance Night zijn toegankelijk vanaf 21 jaar, dus een uitstekende tip als je nog regelmatig lekker wilt uitgaan met je 30 plus vriendengroep! De entree bedraagt € 10,00.

 

Swingnight 31-03 Boode uit gaan Uitgaan bij Boode

Boode's Dance Night

~
WordPress Lightbox Plugin