Uitgaan bij Boode

HØKEN MET DE HEINOOS BIJ BOODE

NORMAAL-Anhangers OPGELET.We gaan weer ‘Oalderwets Høken’! Zoals we allen zo goed weten hield Normaal het in december 2015 na 40 jaar Høken, Brekken en Angoan definitief voor gezien, ‘Moar zoals altied kwam an dat gejakker een end’. Helaas…Dampende feesttenten, kapotte shirts in de nok van de tent en de kraaiende haan aan het begin van iedere show. Een groot gemis, maar het erfgoed van Normaal blijft nog tot in lengte van jaren deurdonderen in onze harten.Daarom pakken The Heinoos de handschoen nu op met:VELDTOCHT 2.0Onder het motto ‘Høken met De Heinoos’ nemen de mannen van The Heinoos de Normaal-fakkel over. De Veldtocht 2.0, is een ouderwetse tour langs de feesttenten. The Heinoos zijn klaar om Normaal te doen!

Wat kun je verwachten tijdens de Bathmense kermis :

Een fantastische set met Normaal-klassiekers, aangevuld met The Heinoos’ eigen streekklassiekers uit hun 18-jarig repertoire en waanzinnige nieuwe nummers waarmee de tenten worden omgetoverd tot één Høkende menigte.

Onder het motto: “Vanoavond goat wi-j Høken, zo hard als wi-j dat könt” zal het dampen als nooit tevoren! Høkers Aller Lande Verenigt U, we laten de haan weer kraaien!

Wij hopen dat wij jullie en vele anderen zullen zien bij ‘Høken met De Heinoos’ tijdens de Bathmene Kermis 2018 bij Boode.

 

Heinoos op de Bathmense Kermis 2018
WordPress Lightbox Plugin