Uitgaan bij Boode

Bathmense kermis 2022

~

Het kan weer! Bathmense Kermis editie 2022

Na twee achtereenvolgende jaren waarin als gevolg van coronamaatregelen geen Bathmense Kermis  kon worden gehouden staan vooralsnog alle seinen op groen! Het bestuur van de Stichting tot Behoud van de Bathmense Kermis heeft alles in werking gesteld om dit jaar weer een ‘normale kermis’ te organiseren.

Het bestuur is al een aantal keren bij elkaar gekomen en is vol goede moed. “De coronamaatregelen zijn dusdanig afgeschaald dat we weer een kermis kunnen organiseren waar iedereen blij van wordt. De vergunningaanvraag is inmiddels de deur uit en alle contacten, met exploitanten, leveranciers, artiesten en dergelijke zijn weer gelegd. We hopen dat we komend najaar weer een spetterende Bathmense Kermis zullen beleven”, aldus de organisatie.

De laatste maandag van de Bathmense Kermis moet in september vallen. En dat is dit jaar maandag 26 september. Op zaterdag 24 september gaat voor de 479ste keer de Bathmense Kermis van start. De Stichting tot Behoud van de Bathmense Kermis haalt weer alles uit kast om er drie spetterende kermisdagen van te maken. De Stichting presenteert ook dit jaar een programma voor jong en oud waarbij plezier voorop staat! Het uitgangspunt daarbij blijft om het bijzondere karakter van de kermis in Bathmen te koesteren, maar ook om nieuwe elementen toe te voegen; kortom: vernieuwen, met respect voor het verleden. Zodra het volledige programma bekend is zal het worden gepubliceerd op

WordPress Lightbox Plugin