Uit eten
Uit eten in de braserie van Boode

Uit eten in de Brasserie

~

Genieten van verrukkelijk eten en fijn gezelschap op een fantastische, trendy locatie: welkom in de Brasserie!

De Brasserie

+

De Brasserie is een gezellige ontmoetingsplek voor jong en oud. U kunt bij ons terecht voor een uitgebreid 3-gangen diner, maar ook voor een snelle hap of een borrel aan de prachtige marmeren bar. We schenken mooie wijnen van Alice Eddes, maar ook lekkere gin tonics en mojito’s. Maak uw borrel compleet met een borrelplateau met een assortiment heerlijke hapjes.

Uit eten Homepage

Terras

~

Ons terras is een perfecte plek voor een uitgebreid diner tijdens de zwoele zomeravonden. Chef Rob rolt ook regelmatig de Green Egg het terras op, hou hiervoor op zomerse dagen onze site of Facebookpagina in de gaten. En in de winter? Dan kruipt u gewoon heerlijk onder een warme plaid met een glas glühwein of hete choco. Life is good, enjoy every day!

BoodeCadeaubon--5

Raalte in de Smaak 2018

De Brasserie van Boode in Bathmen bij Raalte in de smaak

Vrijdag 7 t/m zondag 9 september 2018 staat de Brasserie van Boode in Bathmen met haar pop up restaurant bij Raalte in de smaak. Het prachtige culinaire evenement waar vele mooie restaurants uit het Sallandse mee werken wordt gehouden op het parkeerterrein van de Herenhof, in het centrum van Raalte. Proeven, Beleven en Genieten maar…. meer info

 

In de Smaak van Raalte

Chef's Table

+

Een feestelijk familiediner, een spetterend verjaardagsdiner of een ander groepsdiner met veel gasten? Een plekje aan de prachtige Chef’s Table in de keuken van Boode maakt dit extra bijzonder. Deze tafel biedt prettige privacy, maar ook een perfect uitzicht op de koks ‘in actie’ en volop gelegenheid om over hun schouders mee te kijken.

Openingstijden Brasserie

+

De Brasserie is van dinsdag tot en met zaterdag geopend vanaf 16:00 uur. De bediening noteert graag vanaf 17:00 uur tot 21:30 uur uw keuze uit de menukaart. Iets bijzonders te vieren op zondag of maandag of wilt u komen eten met een groot gezelschap? We overleggen graag wat dan de mogelijkheden zijn. Neem direct contact met ons op. Direct een tafel reserveren kan hier.

Uit eten Homepage
1530057600 1530144000
Brasserie Boode
Brink 10 Bathmen, 7437 ZG
(0570) 542 600 Brasserie Boode Di-Za 16:00 – 21:30 Europees Middelklasse https://www.iens.nl/restaurant/boode/235243?cc=18174-54f
WordPress Lightbox