Uit eten
eten omgeving Deventer 2019

Uit eten in de Brasserie

~

Genieten van verrukkelijk eten en fijn gezelschap op een fantastische, trendy locatie: welkom in de Brasserie!

De Brasserie

+

De Brasserie is een gezellige ontmoetingsplek voor jong en oud. U kunt bij ons terecht voor een uitgebreid 3-gangen diner, maar ook voor een snelle hap of een borrel aan de prachtige marmeren bar. We schenken mooie wijnen van Alice Eddes, maar ook lekkere gin tonics en mojito’s. Maak uw borrel compleet met een borrelplateau met een assortiment heerlijke hapjes.

Uit eten Homepage

Terras

~

Ons terras is een perfecte plek voor een uitgebreid diner tijdens de zwoele zomeravonden. Chef Rob rolt ook regelmatig de Green Egg het terras op, hou hiervoor op zomerse dagen onze site of Facebookpagina in de gaten. En in de winter? Dan kruipt u gewoon heerlijk onder een warme plaid met een glas glühwein of hete choco. Life is good, enjoy every day!

BoodeCadeaubon--5

Chef's Table

+

Een feestelijk familiediner, een spetterend verjaardagsdiner of een ander groepsdiner met veel gasten? Een plekje aan de prachtige Chef’s Table in de keuken van Boode maakt dit extra bijzonder. Deze tafel biedt prettige privacy, maar ook een perfect uitzicht op de koks ‘in actie’ en volop gelegenheid om over hun schouders mee te kijken. Bel of mail ons voor de mogelijkheden.


Openingstijden Brasserie

+

De Brasserie is van dinsdag tot en met zaterdag geopend vanaf 12:00 uur. Nieuwsgierig naar wat onze chefs te bieden hebben? Bekijk dan alvast de menukaart. Iets bijzonders te vieren op zondag of maandag, of wilt u komen eten met een groot gezelschap? We overleggen graag wat dan de mogelijkheden zijn. Neem direct contact met ons op.

Vanaf september 2019 zijn we weer open voor lunch,
dinsdag t/m zaterdag vanaf 12 uur!

Uit eten Homepage
1530057600 1530144000
Brasserie Boode
Brink 10 Bathmen, 7437 ZG
(0570) 542 600 Brasserie Boode Di-Di 12:00 – 21:30Wo-Za 16:00 – 21:30 Europees Middelklasse https://www.iens.nl/restaurant/boode/235243?cc=18174-54f
WordPress Lightbox