Uit eten

Uit eten in de Brasserie

~

Genieten van verrukkelijk eten en fijn gezelschap op een fantastische, trendy locatie: welkom in de Brasserie!

De Brasserie

+

Één stap over de drempel van de Brasserie bij Boode in Bathmen en uit eten wordt een ware belevenis. Zie de ‘retro chique’ inrichting van het restaurant. Hoor de lekkere muziek. Ruik de verrukkelijke geuren uit de cooking bar. Proef van de zalige gerechten. En natuurlijk mag je ook best even voelen aan de zachte bekleding en kussens.  Prikkeling van de vijf zintuigen alom. Het keukenteam van chef Rob Timmer bereidt uitsluitend met lokale en regionale ingrediënten de mooiste en heerlijkste gerechten.

Loungeterras

~

Ook als buitenmens kun je op ons geweldige loungeterras al deze sensaties volop beleven. Een perfecte plek voor een uitgebreid diner tijdens de zwoele zomeravonden. Chef Rob rolt ook regelmatig de Green Egg het terras op, hou hiervoor op zomerse dagen onze site of Facebookpagina in de gaten. En in de winter? Dan kruip je gewoon heerlijk onder een warme plaid met een glas glühwein of hete choco. Life is good, enjoy every day!

Chef's Table

+

Een feestelijk familiediner, een spetterend verjaardagsdiner of een ander groepsdiner met veel gasten? Een plekje aan de prachtige Chef’s Table in de keuken van Boode maakt dit extra bijzonder. Deze tafel biedt prettige privacy, maar ook een perfect uitzicht op de koks ‘in actie’ en volop gelegenheid om over hun schouders mee te kijken.

Openingstijden Brasserie

+

De Brasserie is van dinsdag tot en met zaterdag geopend vanaf 16:00 uur. De bediening noteert graag vanaf 17:00 uur tot 21:30 uur je keuze uit de menukaart. Iets bijzonders te vieren op zondag of maandag of je wilt komen eten met een groot gezelschap? We overleggen graag wat dan de mogelijkheden zijn. Neem direct contact met ons op. Direct een tafel reserveren kan hier.

WordPress Lightbox