Huwelijksfeest
Boode

Unieke trouwlocatie - Boode Bathmen

~

Je hebt landhuizen, je hebt kastelen en je hebt Boode in Bathmen! Een unieke trouwlocatie. Als officiële trouwlocatie hebben wij alles in huis om jullie dag perfect en onvergetelijk te maken.

Trouwen op een unieke trouwlocatie bij Boode

~

Boode in Bathmen beschikt over meerdere zalen. Elke zaal heeft een eigen sfeer. Geef elkaar het ja-woord in de romantische en lichte Serre, snijd de bruidstaart aan in de Lounge Bar, geniet van een BBQ op het terras dat bij de Serre hoort of dineer uitgebreid aan de Chef’s Table en feest tot jullie niet meer kunnen in de Grote zaal, de BrinXs, of het Grand Café. Jullie zijn van harte welkom om een kijkje te komen nemen welke zaal het beste bij jullie past!

trouwen voor de wet bij boode in bathmen Boode Bathmen grote zaal Boode Bathmen trouwfeesten

Trouwen voor de wet

~

Boode in Bathmen is een officiële trouwlocatie binnen de gemeente Deventer. Voorafgaand aan jullie huwelijk gaan jullie in de gemeente Deventer eerst in ondertrouw. Dit moet minstens 14 dagen voordat jullie het huwelijksbootje instappen. Jullie kunnen een afspraak maken op de website van gemeente Deventer, www.deventer.nl.  Dan ontvangen jullie een uitnodiging voor een gesprek om in ondertrouw te gaan.

Officiële trouwlocatie Bathmen Boode Bathmen vooraanzicht

Trouwen op een locatie in de omgeving

~

Hebben jullie al een andere locatie op het oog voor jullie huwelijksdag? Wij komen ook graag naar jullie toe! Ook op locatie verzorgen we alles van A tot Z. Natuurlijk voorzien we jullie zelf en jullie gasten de hele dag van verkoelende drankjes en hemelse hapjes. Maar ook meubilair, aankleding en decoratie nemen wij graag voor onze rekening. In overleg met jullie maken we er een prachtig en sfeervol geheel van.

Zaal sfeervol aangekleed voor trouwfeest Boode huwelijksfeest

Contact - voor een unieke trouwlocatie

~

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op. Wij gaan graag met jullie in gesprek om te kijken hoe we de dag van jullie leven onvergetelijk kunnen maken!

WordPress Lightbox