Huwelijksfeest
Bruidspaar trouwlocatie Overijssel

Trouwlocatie Overijssel Boode Bathmen

~

Zijn jullie opzoek naar een trouwlocatie in Overijssel dan zijn jullie bij Boode aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd in Bathmen en we verzorgen graag de dag van jullie leven.

Boode - Trouwlocatie Overijssel

~

De vraag is gesteld, en het antwoord is “Ja”. Nu begint het plannen van de mooiste dag van je leven. Bij Boode zijn alle ingrediënten aanwezig om jullie trouwdag tot een ongekend succes te maken. Wij zijn een officiële trouwlocatie binnen de gemeente Deventer, dus jullie gehele dag van ceremonie tot en met avondfeest kan bij ons plaatsvinden. Ongeacht jullie wensen of voorkeuren betreft de invulling van de dag, Boode regelt het.

Zalen

Welke sfeer je ook aanspreekt, waar je ook wilt genieten van een fantastisch diner en waar je ook wilt dansen tot in de late uurtjes. Boode heeft voor elke wens een geschikte oplossing. Binnen Boode zijn er maar liefst 7 sfeervolle en smaakvolle aangeklede zalen. Trouwen jullie niet aan voor de wet maar ook voor de kerk? Schuin tegenover Boode bevindt zich de monumentale en sfeervolle Dorpskerk, waar jullie huwelijksinzegening plaats kan vinden.

Niets is onmogelijk

~

Wij nog nog net geen weddingplanners, dus wij denken graag met jullie mee. Een DJ, band, of een bekende zanger. Het adresje voor de meest verrukkelijke bruidstaart, de mooiste bloemen of schitterende ringen. Alles kan voor jullie geregeld worden. Willen jullie toch liever een andere trouwlocatie? Dan kan Boode op deze locatie de aankleding en catering verzorgen. Dus, stel je eens voor: prachtige gedekte tafels, lieve mensen om jullie heen en genieten van heerlijke drankjes en hapjes. Jullie hoeven je nergens meer zorgen om te maken en alleen nog maar te genieten van jullie dag.

 

Trouwlocatie Overijssel, eendjes bruid en bruidegom Trouwlocatie Overijssel, bloemen

Open trouwavond 

~

Kom de sfeer proeven

Wil je graag weten hoe onze locatie eruit ziet? Je bent altijd welkom om een kijkje te nemen. Daarnaast organiseren wij regelmatig een open huis voor bruidsparen en geregistreerde partners in spé. Wij bieden jullie hier de gelegenheid om weg te dromen in onze sfeervol aangeklede en prachtige gedecoreerde zalen.

Huwelijksfeest trouwen voor de wet Huwelijksfeest sfeerimpressie

Contact - Trouwlocatie Overijssel

~

Wij zetten graag samen met jullie een mooie invulling op papier, zodat jullie tijdens de dag van jullie leven volledig ontzorgd zijn.

WordPress Lightbox