Huwelijksfeest
Trouwlocatie Overijssel, bloemen

Boode - Trouwlocatie Deventer

~

 

Stappen jullie binnenkort in het huwelijksbootje? Gefeliciteerd! Het plannen van misschien wel de mooiste dag van jullie leven kan beginnen. Een sprookjeshuwelijk? Een huwelijk met een thema? Alles in mogelijk bij Boode in Bathmen. Het belangrijkste is dat jullie bruiloft perfect word

Jullie droomhuwelijk

~

Bij Boode in Bathmen zijn alle ingrediënten aanwezig om jullie trouwdag tot een droomhuwelijk te maken. Boode in Bathmen is een officiële trouwlocatie binnen de gemeente Deventer. Wij regelen jullie bruiloft en trouwfeest dan ook tot in de puntjes. Trouwen jullie niet alleen voor de wet, maar ook voor de kerk? Schuin tegenover Boode in Bathmen zit de mooie monumentale dorpskerk waar jullie elkaar het ja-woord kunnen geven.

Huwelijksfeest in Deventer Huwelijksfeest vieren in Deventer bij Boode

Wij denken mee

~

Bij Boode in Bathmen snappen wij dat dit niet zomaar een speciale dag is. Dit is jullie huwelijk, en die dag moet perfect zijn. Daarom denken wij over alles met jullie mee. Een coverband of juist een bekende DJ? Een mooie moderne bruidstaart? Prachtige bloemen, de uitnodigingen en de aankleding van jullie huwelijk. Bij het horen van jullie wensen beginnen bij ons de ideeën al te borrelen. Vieren jullie deze onvergetelijke dag liever op een andere locatie? Boode in Bathmen kan ook op deze locatie voor de aankleding en de catering zorgen. Wij stemmen alles af op jullie wensen. Boode in Bathmen zorgt dat jullie je nergens zorgen over hoeven te maken en dat jullie je vol kunnen richten op waar het om draait: genieten van jullie speciale, onvergetelijke dag!

Vooraanzicht Boode Bathmen Huwelijksfeest festival wedding Huwelijksfeest festival wedding

De mogelijkheden op onze trouwlocatie in Deventer

~

Bij Boode in Bathmen beschikken we over meerdere zalen. Willen jullie met een selecte groep een diner in kleinere zaal en aansluitend een trouwfeest met meer gasten? Geen punt! Aan (bijna) al jullie wensen kunnen wij voldoen. Onze chef-kok stelt in overleg met jullie een heerlijk menu samen en onze obers zorgen dat het jullie gasten aan niets ontbreekt. Om jullie alvast een idee te geven van de mogelijkheden hebben wij al wat arrangementen samengesteld.

Arrangementen, hapjes Diner in Chef's Table

Open trouwavond 

~

Willen jullie eerst een keer komen kijken hoe onze trouwlocatie eruit ziet? Jullie zijn van harte welkom. Zo krijgen jullie een mooi beeld van de mogelijkheden voor jullie bruiloft, receptie en trouwfeest. Daarnaast organiseren wij regelmatig een open huis voor bruidsparen en geregistreerde partners in spé. Wij bieden jullie hier de gelegenheid om weg te dromen in onze sfeervol aangeklede en prachtig gedecoreerde zalen. Zo krijgen jullie alvast een goede indruk van de mogelijkheden.

Arrangementen, Feestelijke bubbels Boode Huwelijksfeest Homepage

Contact - Trouwlocatie Deventer

~

Willen jullie meer weten over de mogelijkheden? Wij komen graag met jullie in contact.

WordPress Lightbox