Huwelijksfeest

Trouwen voor de wet

~

Boode in Bathmen is een officiële trouwlocatie binnen de gemeente Deventer. Jullie kunnen dus in één van onze prachtige zalen trouwen voor de wet of een geregistreerd partnerschap aangaan.

Ondertrouw

Voorafgaand aan jullie huwelijk of partnerschapsregistratie gaan jullie eerst in ondertrouw in de gemeente Deventer. Dit moet minstens 14 dagen en maximaal 1 jaar voor de trouwdatum of de dag van de partnerschapsregistratie. Het is dus van belang om de datum voor de grote dag eerst vast te stellen en te checken of dit bij Boode mogelijk is.

Op de website www.deventer.nl kunnen jullie online een afspraak maken om in ondertrouw te gaan. Hou hiervoor minimaal 5 werkdagen aan, omdat de gemeente een en ander moet voorbereiden. Daarna ontvangen jullie een uitnodiging om in een persoonlijk gesprek in ondertrouw te gaan.

geregistreerd partnerschap bij Boode

Het huwelijk of geregistreerd partnerschap wordt voltrokken door één van de leuke trouwambtenaren die als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand aan de gemeente Deventer is verbonden. Met haar of hem voeren jullie voorafgaand aan jullie grote dag een gesprek en overleggen jullie de inhoud van deze persoonlijke ceremonie.

trouwen-voor-de-wet bij Boode Bathmen Trouwfeest in Bathmen

Op de site van de gemeente Deventer www.deventer.nl kunnen jullie nog veel meer informatie vinden over de wettelijke kant van jullie voorgenomen huwelijk of partnerschapsregistratie.  Ook vinden jullie hier een overzicht van de kosten die hieraan zijn verbonden.

Bij Boode kunnen jullie trouwen of jullie partnerschap laten registreren van maandag tot en met zondag. Hoe leuk is dat wel niet als jullie elkaar hier ooit hebben ontmoet en ook hier jullie liefde laten bezegelen? Neem contact met ons op en wij informeren jullie graag over alle mogelijkheden.

Huwelijksfeest trouwen voor de wet
WordPress Lightbox