Huwelijksfeest

Trouwen voor de wet

~

Geregistreerd partnerschap of trouwen voor de wet  bij Boode

Boode in Bathmen is een officiële trouwlocatie binnen de gemeente Deventer. Jullie kunnen dus in één van onze prachtige zalen trouwen voor de wet of een geregistreerd partnerschap aan kunnen gaan.

Handig om even een paar zaken te weten voor een mooi huwelijksfeest:

Bij een huwelijk of geregistreerd partnerschap leggen de beide geliefden hun relatie vast bij de ambtenaar van de burgerlijke stand. De partners krijgen een aantal rechten en plichten ten opzichte van elkaar.

Ondertrouw

Voorafgaand aan jullie huwelijk of partnerschapsregistratie gaan jullie eerst in ondertrouw in de gemeente Deventer. Dit moet minstens 14 dagen en maximaal 1 jaar voor de trouwdatum of de dag van de partnerschapsregistratie. Het is dus van belang om de datum voor de grote dag eerst vast te stellen en te checken of dit bij Boode mogelijk is.

Op de website www.deventer.nl kunnen jullie online een afspraak maken om in ondertrouw te gaan. Hou hiervoor minimaal 5 werkdagen aan, omdat de gemeente een en ander moet voorbereiden. Daarna ontvangen jullie een uitnodiging om in een persoonlijk gesprek in ondertrouw te gaan.

geregistreerd partnerschap bij Boode Barneveld Biblebelt trouwen harderwijk Uddel Scherpenzeel Boode

Bij Boode in Bathmen ligt de trouw- of partnerschapsregistratiedatum dus al vast en ook wij seinen de gemeente Deventer hierover in.

Het huwelijk of geregistreerd partnerschap wordt voltrokken door één van de leuke trouwambtenaren die als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand aan de gemeente Deventer is verbonden. Met haar of hem voeren jullie voorafgaand aan jullie grote dag een gesprek en overleggen jullie de inhoud van deze persoonlijke ceremonie.

trouwen-voor-de-wet bij Boode Bathmen Trouwfeest in Bathmen

Op de site van de gemeente Deventer www.deventer.nl kunnen jullie nog veel meer informatie vinden over de wettelijke kant van jullie voorgenomen huwelijk of partnerschapsregistratie.  Ook vinden jullie hier een overzicht van de kosten die hieraan zijn verbonden.

Bij Boode kunnen jullie trouwen of jullie partnerschap laten registreren van maandag tot en met zondag. Hoe leuk is dat wel niet als jullie elkaar hier ooit hebben ontmoet en ook hier jullie liefde laten bezegelen? Neem contact met ons op en wij informeren jullie graag over alle mogelijkheden.

geregistreerd partnerschap bij Boode in Bathmen Huwelijksfeest trouwen voor de wet
WordPress Lightbox