Huwelijksfeest
Bruidspaar trouwlocatie Overijssel

Trouwen op locatie

~

Willen jullie graag trouwen op locatie en zoeken jullie een cateraar die jullie volledig kan ontzorgen? Wij van Boode bruisen van ideeën om de catering van jullie huwelijk te verzorgen.

 

Boode - Trouwen op locatie

~

Het moment is eindelijk daar, het aanzoek heeft plaatsgevonden, jullie gaan trouwen! Dus nu begint het plannen van de mooiste dag van jullie leven. Wij hebben alle ingrediënten in huis om van jullie trouwdag een ongekend succes te maken. Jullie locatie, onze aankleding, onze catering en onze zorg. Ongeacht wat jullie wensen of voorkeuren zijn betreft de invulling van de dag; Boode regelt het.

Niets is onmogelijk

~

Boode regelt het

Wij denken graag met jullie mee, wat dachten jullie bijvoorbeeld van een festival wedding met Boodes stretchtent, onze food truck en een gin-tonicbar? Een DJ, band, of een bekende zanger regelen wij natuurlijk ook! Daarnaast voorzien we jullie graag van tips voor de meest verrukkelijke bruidstaart, de mooiste bloemen of schitterende ringen. Op jullie locatie kan Boode de aankleding en catering volledig verzorgen. Dus, stel jullie eens voor: prachtige gedekte tafels, lieve mensen om jullie heen en genieten van heerlijke drankjes en hapjes. Jullie hoeven je dus nergens meer zorgen om te maken en alleen nog maar te genieten van jullie dag.

Huwelijksfeest trouwen voor de wet Festival wedding

Open trouwavond 

~

Toch in het huwelijksbootje treden op onze locatie in Bathmen? Jullie zijn altijd welkom om een kijkje te nemen. Daarnaast organiseren wij regelmatig een open huis voor bruidsparen en geregistreerde partners in spé, zodat jullie de sfeer kunnen komen proeven. Wij bieden jullie hier de gelegenheid om weg te dromen in onze sfeervol aangeklede en prachtige gedecoreerde zalen.

Food Truck Boode op trouwfeest Huwelijksfeest festival wedding

Contact - Trouwen op locatie

Voor meer informatie over trouwen op locatie kunnen jullie contact met ons opnemen. Wij zetten graag samen met jullie een mooie invulling op papier, zodat jullie tijdens de dag van jullie leven volledig ontzorgd zijn.

WordPress Lightbox