Huwelijksfeest
Boode

Trouwen in Overijssel

~

De mooiste dag van jullie leven, daar komt veel bij kijken. Niet in de laatste plaats natuurlijk een prachtige locatie, waar jullie elkaar het ja-woord kunnen geven, fantastisch kunnen dineren en de hele avond kunnen feesten. Bij Boode in Bathmen kan het allemaal en maken we het onvergetelijk!

Officiële trouwlocatie

~

Boode in Bathmen is een officiële trouwlocatie binnen de gemeente Deventer. Heel Boode is trouwlocatie, dus kunnen jullie elkaar het ja-woord geven waar en wanneer jullie maar willen, ook als dat op zondagavond op ons dakterras is. Trouwen jullie ook voor de kerk? Schuin tegenover Boode staat de sfeervolle Dorpskerk waar de inzegening plaats kan vinden.

Officiële trouwlocatie Bathmen Trouwfeest in Bathmen Arrangementen van Boode Bathmen

Zalen voor jullie trouwfeest

~

Bij ons heeft elke zaal zijn eigen sfeer en charme. Doordat Boode in Bathmen over meerdere zalen beschikt, is er altijd wel een zaal die bij jullie ideeën past of daarop aangepast kan worden.  Een spetterend groot feest? Dan past De Grote Zaal uitstekend. Liever klein en intiem? Dan is de Lounge Bar een betere optie. Zijn jullie benieuwd geworden naar onze zalen? Kijk dan eens bij het overzicht van al onze zalen.

Huwelijksfeest zalen Serre Serre van Boode Bathmen

Trouwen in Overijssel op locatie

~

Hebben jullie zelf al een schitterende locatie gevonden voor de mooiste dag van jullie leven? Een fantastisch landgoed, een mooie tuin, of vertrouwd thuis? Boode in Bathmen komt dan gewoon naar jullie toe! Ook op locatie kunnen wij namelijk jullie hele huwelijksdag tot in de puntjes verzorgen. Wij regelen een hemels diner, hippe hapjes en  heerlijke drankjes. Maar dat niet alleen: geen of niet voldoende meubilair aanwezig? Wij regelen het! Muzikale omlijsting in de vorm van een swingende band of DJ? Wij boeken het! Ook de aankleding maken we natuurlijk tip top in orde. Alles gaat uiteraard in overleg met jullie, zodat aan al jullie wensen voldaan wordt. Zo hoeven jullie je op deze belangrijke dag nergens druk om te maken en alleen nog maar te genieten!

Boode catering op outdoor trouwfeest Boode huwelijksfeest

Contact | Trouwen in Overijssel

~

Willen jullie de ideeën die jullie hebben voor jullie trouwdag met ons bespreken? We nodigen jullie graag uit om onze zalen te bekijken en onder het genot van een kopje koffie jullie wensen te bespreken. Neem gerust contact met ons op!

WordPress Lightbox