Huwelijksfeest
Boode

Trouwen in Gelderland - Boode maakt er een droomhuwelijk van

~

Willen jullie trouwen in Gelderland en zoeken jullie de perfecte locatie? Boode in Bathmen ligt vlakbij de grens van Gelderland en Overijssel en heeft alles in huis om er een onvergetelijke dag van te maken.

De ceremonie

~

Jullie huwelijksdag kan van A tot Z bij ons plaatsvinden. Boode in Bathmen is namelijk een officiële trouwlocatie binnen de gemeente Deventer, dus jullie kunnen bij ons voor de wet trouwen. Ook trouwen voor de kerk is mogelijk. Schuin tegenover Boode bevindt zich namelijk de monumentale en authentieke Dorpskerk, waar jullie huwelijksinzegening kan plaatsvinden.

trouwen voor de wet bij boode in bathmen Boode Bathmen grote zaal Boode Bathmen trouwfeesten

Variatie in zalen 

~

Onze zalen hebben elk hun eigen unieke sfeer. Geef elkaar het ja- woord in de mooie lichte Serre, snijd jullie bruidstaart aan in de Lounge Bar met het flitsende led-plafond, dineer in het domein van onze koks aan de Chef’s Table en vier feest in de Grote zaal, de BrinXs of het Grand Café.  Onderstaand een overzicht van onze zalen:

Huwelijksfeest Homepage Diner in Chef's Table

Food & drinks

~

We leggen jullie in de watten met heerlijke drankjes en hemelse hapjes, uiteraard in goed overleg afgestemd met jullie. Ook onze chef-kok denkt graag mee. Speciale herinneringen aan die ene cocktail? Ontvang jullie gasten ermee tijdens het feest! Groot fan van sushi? Dan mag dat natuurlijk niet ontbreken tijdens jullie diner. Of beter nog: we laten onze koks live sushi rollen in de zaal tijdens jullie feest!

Arrangementen, hapjes Boode huwelijksfeest

Trouwen in Gelderland op jullie eigen locatie 

~

Hebben jullie al een locatie in gedachten waar jullie willen trouwen? Bijvoorbeeld bij één van jullie ouders thuis in de tuin, op een mooie plek in het bos, of in een weiland? Laten wij nou gespecialiseerd zijn in full service catering. We verzorgen dus niet alleen de drankjes of het eten, maar het hele plaatje, inclusief aankleding, decoratie en meubilair waar nodig. Ook als er op jullie locatie helemaal niets aanwezig is qua voorzieningen: we’ll make it happen!

Food Truck Boode op trouwfeest Huwelijksfeest festival wedding

Contact

~

Benieuwd naar de mogelijkheden? We nodigen jullie graag uit om de sfeer te komen proeven en de mogelijkheden met ons te bespreken. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

WordPress Lightbox