Huwelijksfeest
Zaal voor trouwfeest bij Boode

Trouwen Deventer

~

Het moment is eindelijk daar, het moment waar je misschien je hele leven al naar uitkijkt, je gaat trouwen! Deze dag moet uiteraard perfect zijn. Wij zorgen daarom ook samen met jullie voor het perfecte plaatje. Boode in Bathmen is een officiële trouwlocatie binnen de gemeente Deventer. Jullie kunnen dus jullie hele trouwdag bij ons onderbrengen!

Sfeervolle zalen

~

Boode in Bathmen beschikt over verschillende prachtige zalen die elk hun eigen sfeer hebben. Geef elkaar het ja-woord in de romantische lichte Serre, dineer met jullie naasten aan onze Chef’s Table en feest in de Grote zaal, de BrinXs of het Grand Café! Om jullie alvast een indruk te geven:

De Grote zaal
Serre
BrinXs
Grand Café
Lounge Bar
– Chef’s Table

Zaal van de serre van Boode Huwelijksfeest vieren in Deventer bij Boode

Trouwen voor de kerk

~

Trouwen jullie niet alleen voor de wet maar ook voor de kerk? Schuin tegenover Boode in Bathmen bevindt zich de monumentale en sfeervolle Dorpskerk waar jullie huwelijksinzegening kan plaatsvinden. Dit is nog geen minuut lopen zo kunnen jullie hierna gelijk heerlijk nagenieten bij Boode in Bathmen en toosten op jullie geluk met een feestelijk glas bubbels.

Trouwfeest in Bathmen Boode Huwelijksfeest Homepage

Een originele bruiloft

~

Bij Boode in Bathmen is (bijna) alles mogelijk. Houden jullie van themafeesten? Tover jullie bruiloft om tot een themabruiloft! Wat dachten jullie van een ‘a touch of pink’? We stemmen onze decoratie en verlichting hier geheel op af. Of hebben jullie zelf een thema in gedachten? Deel het met ons en wij denken met jullie mee. Samen bespreken we de mogelijkheden om jullie droomhuwelijk te verwezenlijken!

Huwelijksfeest sfeerimpressie Huwelijksfeest festival wedding Huwelijksfeest festival wedding

Trouwen Deventer - Hapjes en drankjes

~

Natuurlijk moeten er ook heerlijke drankjes en hapjes geserveerd worden. Hebben jullie een voorliefde Italiaans eten? Of heeft één van jullie bijvoorbeeld een Spaanse achtergrond en zien jullie hier graag iets van terug in de vorm van Spaanse wijnen of tapas? Wij gaan graag met jullie om de tafel om al jullie wensen te bespreken. Onze chef-kok zit boordevol ideeën en zo komen we samen tot een mooie invulling. Heeft één van jullie gasten een allergie? Of zijn er andere bijzonderheden? Geen enkel probleem! Daar houden we gewoon rekening mee.

Arrangementen, Feestelijke bubbels Boode Boode huwelijksfeest

Contact - Trouwen Deventer 

~

Willen jullie graag meer weten over de mogelijkheden bij Boode in Bathmen? Wij laten jullie graag onze sfeervolle zalen zien. Neem gerust contact op!

WordPress Lightbox