Huwelijksfeest
Huwelijksfeest festival wedding

Huwelijksjubileum | Boode in Bathmen

~

Ieder jubileum trouwerij is een mooi feest waard!

Bent u 10, 12,5,  25 òf zelfs  40 of 50 jaar getrouwd? Boode in Bathmen zorgt dat uw feest van A tot Z perfect! verloopt. Reserveer één van onze sfeervolle zalen of laat ons naar uw eigen mooie locatie toe komen!

Uw huwelijksjubileum vieren

~

Bij die prachtige mijlpaal in uw leven wilt u zich geen zorgen maken, maar genieten van het moment met uw geliefden, vrienden en familie om u heen. Als u een feest organiseert bij Boode in Bathmen hoeft u zich op voorhand en tijdens het feest nergens zorgen om te maken. Boode regelt alles van begin tot eind. Uiteraard in overleg met u. Wilt u een speciale taart? Of een leuke band op uw huwelijksjubileum? Boode in Bathmen regelt het!

Grote zaal van Boode Trouwfeest in Bathmen

Huwelijksjubileum bij Boode in Bathmen

~

Herbeleef uw huwelijksfeest in één van onze sfeervolle zalen. Wij hebben zes prachtige zalen die naar uw wensen kunnen worden ingericht. Elke zaal heeft zijn eigen unieke sfeer. De mogelijkheden zijn groots. Van een intiem feestje van 10 personen tot een groot feest met 500 personen. De beschikbare zalen voor uw huwelijksjubileum zijn:

grote bruiloft boode in bathmen trouwerij boode

Huwelijksjubileum op uw eigen locatie 

~

Boode in Bathmen past zich volledig aan op uw wensen. Viert u liever uw huwelijksjubileum thuis, op uw eerste ontmoetingsplek, uw trouwlocatie of op de plek van uw eerste date? Geen enkel probleem! Wij organiseren ook prachtige feesten op de door u gewenste locatie en regelen alles tot in de puntjes. Naast een koud glas champagne, mooie hapjes en heerlijke drankjes, verzorgen wij ook graag het entertainment. Een leuke coverband, een hippe DJ of uw favoriete artiest? Wij denken met u mee. Daarnaast kunnen wij de aankleding en het meubilair van top tot teen verzorgen, zo ontstaat er een mooi totaalplaatje en hoeft u zich nergens meer zorgen om te maken. Uw huwelijksjubileum wordt er één om nooit te vergeten!

Huwelijksjubileum zalen Serre

Contact

~

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden, of wilt u gezamenlijk brainstormen om zo een origineel huwelijksjubileum te organiseren? Uw huwelijksjubileum is een speciale dag, daarom zullen wij er alles aan doen om uw huwelijksjubileum onvergetelijk te maken. Bent u benieuwd naar al onze mogelijkheden? Wij komen graag met u in contact.

WordPress Lightbox