Huwelijksfeest
Zaal voor trouwfeest bij Boode

Huwelijksjubileum vieren

~

Gaat u uw huwelijksjubileum vieren? Of u nu 5, 10 of 25 jaar samen bent, Boode in Bathmen staat voor u klaar om er een mooi feest van te maken. Wilt u samen met uw naaste familie uw trouwdag vieren of wilt u er een groot feest van maken met veel genodigden? Het kan allemaal!

Huwelijksjubileum vieren bij Boode

~

Uw huwelijksjubileum kan natuurlijk op verschillende manieren gevierd worden. Denk aan een receptie, een gezellige borrel met heerlijke hapjes, een diner, of een swingend avondfeest. Boode in Bathmen beschikt over zes sfeervolle zalen waar elk huwelijksjubileum een geslaagd feest wordt. Van een kleinere, intieme ruimte tot een grote zaal met een ruime dansvloer. Er is altijd wel een zaal die aan uw wensen voldoet, of helemaal op uw wensen kan worden aangepast.

We denken graag met u mee over de invulling van uw jubileum. Wat dacht u van een thema? Duik bijvoorbeeld terug in de tijd naar het jaar waarin u getrouwd bent.
Daarnaast hoort er natuurlijk muziek bij het vieren van uw huwelijksjubileum. Wilt u een DJ, een bekende zanger of een band die de hits uit de tijd van uw bruiloft nog eens speelt? Boode in Bathmen denkt met u mee om zo tot een perfect huwelijksjubileum te komen.

Diner in Chef's Table Boode huwelijksfeest Huwelijksjubileum zalen Serre

25-jarig huwelijk thuis vieren?

~

Al eens overwogen om uw jubileum thuis te vieren? Bijvoorbeeld in uw tuin?  Wij komen graag naar u toe om alles tot in de puntjes te verzorgen. Beeld u eens in: wij plaatsen een sfeervol aangelichte spantent in uw tuin met daaronder een bar, statafels en wat gezellige zitjes. De door ons geboekte DJ draait de hele avond dansbare muziek en onze obers voorzien iedereen van verfrissende drankjes en hemelse hapjes. Dat klinkt goed toch? En mocht het wat fris zijn, dan nemen we natuurlijk heaters en dekentjes mee!

Huwelijksfeest festival wedding Huwelijksfeest festival wedding

Contact

~

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om een huwelijksjubileum te vieren? Wij komen graag met u in contact.

WordPress Lightbox