Huwelijksfeest
Barneveld Biblebelt trouwen harderwijk Uddel Scherpenzeel Boode

Mooie trouwlocatie tussen Barneveld en Rijssen

Jullie willen gaan trouwen en zijn op zoek naar een mooie trouwlocatie tussen Barneveld en Rijssen. Kom dan eens een kijkje nemen bij Boode in Bathmen. We laten jullie graag zien hoe we jullie huwelijksdag onvergetelijk maken!

 

Bathmen ligt onder de rook van de prachtige hanzestad Deventer. Deventer heeft veel te bieden aan haar inwoners en andere liefhebbers die hier gaan trouwen. We geven je hieronder een overzicht dat je kan helpen als je straks gaat trouwen in Deventer. Hier kun je je voordeel mee doen voor de gehele voorbereiding op jullie trouwdag. Dat scheelt tenslotte weer in de voorbereidingstijd.

Trouwambtenaren

In de gemeente Deventer kun je een trouwambtenaar vragen om jullie huwelijk te voltrekken. Dit is niet verplicht. Je kunt het ook aan de burgerlijke stand overlaten om een ambtenaar aan te wijzen. Voorkeur voor een trouwambtenaar? Je kunt dan zelf contact opnemen met de ambtenaar en hem of haar vragen om jullie huwelijk te voltrekken. Hebben jullie een definitieve keuze gemaakt? Dan geef je de naam van de ambtenaar telefonisch door aan de gemeente. Ook kun je kiezen voor een zelfstandige trouwambtenaar of een BABS voor één dag, als je hier meer informatie over wilt hebben kun je het beste het artikel “trouwambtenaar kiezen” lezen op onze website.

Trouwlocaties

Deventer heeft een aantal prachtige officiële trouwlocaties. Maar je kunt ook zelf een locatie in de gemeente uitkiezen om te trouwen. Je kunt zelfs een geweldige buiten vintage bruiloft organiseren. Je kunt eigenlijk trouwen waar je maar wilt, als de locatie maar veilig is voor iedereen. Naast de veiligheid speelt de hygiëne een rol, sanitaire voorzieningen, parkeergelegenheid, kleedruimte voor de trouwambtenaar, etc. Boode in Bathmen is één van deze unieke locaties.

 

WordPress Lightbox