Huwelijksfeest
Boode

Geregistreerd partnerschap Deventer

~

Een geregistreerd partnerschap aangaan in Deventer of omgeving? Boode in Bathmen is hiervoor de perfecte locatie. Wij zijn namelijk één van de officiële locaties binnen de gemeente Deventer waar jullie een geregistreerd partnerschap aan kunnen gaan. Maar dat niet alleen: we maken er een onvergetelijke dag van!

Ondertrouw

~

Bij een geregistreerd partnerschap wordt jullie relatie vastgelegd bij de ambtenaar van de burgerlijke stand. Dit brengt een aantal rechten en plichten, ten opzichte van elkaar met zich mee. Voorafgaand aan jullie partnerschapsregistratie gaan jullie eerst in ondertrouw in de gemeente Deventer. Dit kan op z’n vroegst één jaar van te voren tot maximaal 14 dagen voor de dag van de partnerschapsregistratie. Het is dus belangrijk om de datum van jullie grote dag eerst vast te stellen en bij Boode te checken of er beschikbaarheid is. Op www.deventer.nl, de website van de gemeente, kunnen jullie online een afspraak maken om in ondertrouw te gaan. Houd hiervoor minimaal 5 werkdagen aan, de gemeente moet het één en ander voorbereiden. Jullie ontvangen dan een uitnodiging voor een persoonlijk gesprek om in ondertrouw te gaan.

Boode Bathmen trouwfeesten Boode Bathmen grote zaal trouwen voor de wet bij boode in bathmen

Informatie geregistreerd partnerschap

~

De gemeente Deventer heeft op hun website veel informatie beschikbaar over de wettelijke kant van het geregistreerd partnerschap. Ook is hier meer informatie te vinden over het kostenplaatje.

Huwelijksfeest Homepage Diner in Chef's Table

Feestje?

~

Jullie geregistreerd partnerschap is natuurlijk een feestje waard! Of jullie het nu groot of klein willen vieren, wij hebben een mooie zaal voor jullie. Toost met jullie gasten met een feestelijk glas bubbels of een hippe cocktail en laat jullie de hele avond in de watten leggen door onze bedieningsmedewerkers. Zij voorzien jullie zelf en jullie gasten van heerlijke drankjes en hemelse hapjes. Een leuke band of DJ op het oog om het feest compleet te maken? Wij doen de boeking graag voor jullie.

Huwelijksfeest sfeerimpressie De grote- zaal Huwelijksfeest boode

Contact - geregistreerd partnerschap Deventer

~

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op en wij informeren jullie graag!

WordPress Lightbox