Huwelijksfeest

Arrangementen

~

Zoveel lekkers om uit te kiezen om jullie gasten mee te verwennen! Om jullie alvast een idee te geven wat er zoal mogelijk is, hebben we een aantal arrangementen samengesteld die te boeken zijn voor gezelschappen vanaf 75 personen. Hierbij moedigen we jullie vooral aan om het aan jullie eigen wensen aan te passen. Want afsluiten met zo’n puntzak friet met een dikke klodder mayo is natuurlijk ook wel heel lekker als je de hele avond op de dansvloer hebt gestaan… Neem contact met ons op voor meer informatie!

“Arrangement Boode *”

~

Dranken

Gedurende 4 uur zijn Heineken tapbier, radler, huiswijnen, frisdranken en sappen verkrijgbaar aan de bar. Op de tafels staan zoutjes en nootjes.

Hapjes

We serveren 4 rondes  feestelijke hapjes: een koud hapje (vlees, vis, vegetarisch), rundvleesbitterbal, bittergarnituur en een puntzakje friet ter afsluiting.

 

Arrangementen, Boode eendjes Arrangementen, bier in kruiwagen

“Arrangement Boode **”

~

Ontvangst en dranken

Ontvangst met een feestelijke flûte mousserende rosé bij de entree. Gedurende 4 uur zijn Heineken tapbier, radler, huiswijnen, frisdranken en sappen verkrijgbaar aan de bar. Op de tafels staan zoutjes en nootjes.

Hapjes

Op de tafels staan nacho’s met salsadip. We serveren 5 rondes feestelijke hapjes: een koud hapje (vlees, vis en vegetarisch), rundvleesbitterbal, bruschetta (vlees, vis, vegetarisch), bittergarnituur en een broodje ambachtelijke kroket met mosterd ter afsluiting.

Arrangementen, Feestelijke bubbels Boode Koude hapjes

“Arrangement Boode ***”

~

Ontvangst en dranken

Ontvangst met een feestelijke flûte prosecco bij de entree en kleurrijke macarons op tafel. Gedurende 4 uur zijn Heineken tapbier, radler, huiswijnen, frisdranken en sappen verkrijgbaar aan de bar. Op de tafels staan zoutjes en nootjes.

Hapjes

Op de tafels staat een mix van gemarineerde olijven, zoutjes en nootjes. We serveren 5 rondes feestelijke hapjes: sushi met oosterse garnituren, rundvleesbitterbal, tempuragarnaal, kipspiesje teriyaki en een hotdog ter afsluiting.

Kleurrijke macarons Arrangementen, sfeerfoto zaal

“4 uurs drankenarrangement"

~

Minder dan 75 personen? Kies dan voor een los drankenarrangement. Hierin zijn Heineken tapbier, huiswijn, frisdranken en sappen inbegrepen op basis van 4 uur.

Flesjes frisdrank Biertjes in kruiwagen
WordPress Lightbox