Huwelijksfeest

Arrangementen

~

Zoveel lekkers om uit te kiezen om jullie gasten mee te verwennen! Om jullie alvast een idee te geven wat er zoal mogelijk is, hebben we een aantal arrangementen samengesteld. Met hierbij de aanmoediging die vooral aan jullie eigen wensen aan te passen. Want afsluiten met zo’n puntzak friet met een dikke klodder mayo is natuurlijk ook wel heel lekker als je de hele avond op de dansvloer hebt gestaan… Neem contact met ons op voor meer informatie!

“All out of love”
34,50 p.p.

~

Ontvangst met een feestelijke flûte met zoete bubbels bij de entree. Gedurende 4 uur worden Heineken tapbier, Radler, huiswijnen, frisdranken en sappen uitgeserveerd door onze bedieningsmedewerkers. Al deze dranken en koffie en thee zijn ook verkrijgbaar aan de bar. Op de tafels staat afwisselend nootjesmix en nacho’s met dip.

We serveren 5 rondes koude en warme feesthapjes: een rundvleesbitterbal, een koud hapje (vlees, vis en vegetarisch), bittergarnituurmix, een plateau met Hollandse kazen en een puntzak friet. Ter afsluiting schenken we een kopje koffie of thee.

 

Arrangementen, Boode eendjes Arrangementen, Feestelijke bubbels Boode Arrangementen, macarons

“Fly me to the moon”
37,50 p.p.

~

Ontvangst met een feestelijke flûte met zoete bubbels bij de entree en petit fours gepresenteerd op tafel. Gedurende 4 uur worden Heineken tapbier, Radler, huiswijnen, frisdranken en sappen uitgeserveerd door onze bedieningsmedewerkers. Al deze dranken en koffie en thee zijn ook verkrijgbaar aan de bar.

Op de tafels staan groentechips met dip en gemarineerde olijven. We serveren 4 rondes koude en warme feesthapjes: een rundvleesbitterbal, een koud hapje (vlees, vis en vegetarisch), een kipspiesje teriyaki, bruschetta’s met divers beleg (vlees, vis en vegetarisch). Ter afsluiting schenken we een kopje koffie of thee met daarbij een broodje warme beenham met mosterdsaus.

Arrangementen, bier in kruiwagen Arrangementen, sfeerfoto zaal Arrangementen, luxe koude hapjes

“4 uurs Drankenarrangement"
24,00 p.p.

~

In dit drankenarrangement zijn Heineken tapbier, huiswijn, frisdranken en sappen inbegrepen op basis van 4 uur. Een half uur of een uur langer proosten met elkaar? Dat kan! Elk half uur extra kost € 3,00 per persoon.

Dranken arrangement Dranken arrangement 2019
WordPress Lightbox