Feest
Feestlocatie Deventer sfeer

Verjaardagsfeest Overijssel

~

Bent u op zoek naar een locatie voor uw verjaardagsfeest in Overijssel? Boode in Bathmen biedt een breed scala aan mogelijkheden en regelt uw feest van begin tot eind.

Verjaardagsfeest Overijssel - Boode in Bathmen

~

Een verjaardag vraagt om een feest. Welke leeftijd u ook bereikt, elke verjaardag is speciaal. Wij zorgen er dan ook voor dat het de aandacht krijgt die het verdient. Ongeacht of er gekozen wordt voor een klein en intiem gezelschap of dat er groots uitgepakt wordt. Wij van Boode in Bathmen staan klaar om u volledig te ontzorgen.

Feest locatie deventer bediening

Onze zalen

~

Elk van onze zalen heeft zijn eigen charme. Ook voor uw verjaardagsfeest is er gegarandeerd een geschikte zaal.

De Grote zaal

~
Pakt u groots uit? Onze Grote zaal is geschikt voor feesten vanaf 100 personen. De zaal beschikt over een podium waar DJ’s en bands zich helemaal thuis voelen. De grote dansvloer voor het podium nodigt uit om met de voetjes van de vloer te gaan. De trendy verlichting kan naar de gewenste kleur worden aangepast. Uniek element in de zaal is de bar die verplaatst kan worden middels luchtdruk, zodat de zaal grote of kleiner gemaakt kan worden, passend voor het aantal personen.

Serre

~

De Serre is een prachtige lichte ruimte. De Serre heeft een eigen ingang. Daarbij is er een eigen garderobe, toiletten, eigen terras en een rookruimte. De Serre is bij uitstek geschikt om heerlijk te dineren en te borrelen.

BrinXs

~
De BrinXs bevindt zich op de eerste verdieping. Deze zaal is ideaal om te feesten, borrelen en dineren en beschikt over een fantastisch ‘world at your feet’ terras. Centraal in de zaal staat de bar. Daarnaast is er uiteraard een ruime dansvloer.

feestlocatie deventer brinxs feest organiseren

Grand Café

~

Het Grand Café bevindt zich in de kelder en is zeer geschikt om te feesten en te borrelen. De lange bar beslaat één zijkant van de zaal en er is een grote dansvloer en kleurrijke discoverlichting aanwezig.

Lounge Bar

~
Onze Lounge Bar is geschikt voor kleinere gezelschappen. Deze zaal heeft een trendy bar en de eye catcher is het fantastische LED-plafond met meer dan 1500 lampjes. Deze is in kleur en patroon aan te passen. Dit alles maakt het een perfecte locatie om te chillen, loungen, borrelen of te feesten.

Feestlocatie Deventer, foto Loungbar Feestlocatie Deventer, foto Grand Café

Verjaardagsfeest in Overijssel organiseren?

~

Wilt u zich op voorhand en tijdens uw verjaardagsfeest zich nergens zorgen om hoeven maken?  Wij regelen uw verjaardagsfeest in Overijssel van begin tot eind. We bruisen van de creatieve ideeën om uw verjaardagsfeest tot een succes te maken. Wilt u graag meer informatie? Neem dan gerust contact op, wij staan u graag te woord.

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

~
WordPress Image Lightbox