Feest
Feest zalen De Grote zaal

Een onvergetelijk jubileumfeest

~

Bent u 50 jaar samen? Of bestaat uw bedrijf 25 jaar? Iedere mijlpaal is een jubileum waard! Een onvergetelijk jubileumfeest organiseren voor uw medewerkers en relaties, of voor uw familie en vrienden? Viert u uw jubileumfeest op de plek waar u elkaar ooit het ja-woord heeft gegeven? Of op de plek waar uw bedrijf ooit is gestart? Of komt u gezellig naar onze sfeervolle locatie in Bathmen (vlakbij Deventer)? Boode in Bathmen neemt u alle zorg uit handen en gaat “all in” om uw jubileumfeest tot een ongekend succes te maken!

 

Jubileumfeest bij Boode in Bathmen

~

Uw jubileumfeest onvergetelijk vieren in één van de sfeervolle zalen bij Boode in Bathmen. De mogelijkheden zijn groots en wij denken graag met u mee. Houdt u het liever intiem en klein? Of pakt u juist groots uit voor de hele familie en vrienden of met al uw medewerkers en relaties? Er is altijd een zaal die geschikt is voor uw gezelschap. Benieuwd naar onze zalen? Neemt u gerust een kijkje:

Kunt u niet kiezen? Of wilt u juist gebruik maken van meerdere zalen? Wij denken graag met u mee en adviseren u over de beste zaal voor uw jubileumfeest.

 

Feestlocatie deventer grote zaal zaal boode om jubileum te vieren

Jubileumfeest op locatie

~

Liever uw jubileumfeest op een eigen locatie vieren? Bij Boode in Bathmen is dit ook mogelijk. Wij begrijpen dat u uw jubileumfeest graag wilt beleven op de plek waar u elkaar 25 jaar geleden het ja-woord gaf. Of wat dacht u van de locatie waar uw bedrijf al 25 jaar bloeit en groeit. Boode in Bathmen maakt de door u gekozen locatie helemaal af met de juiste aankleding. Van een DJ of band tot een complete cocktailbar, voor ons is niets te gek.

 

gezellig vinyl draaien bij boode

Een jubileumfeest met een thema?

~

Bent u getrouwd in de jaren ’90? Dan maken we er toch gewoon een 90’s party van! Uw jubileumfeest kan volledig op het thema afgestemd worden om u weer terug te brengen naar de tijd van uw mooie trouwdag. Wilt u met uw bedrijf het jubileum vieren in kerstsferen? Dan brengen wij u alvast in gedachten naar de decembermaand met een “Winter Wonderland” thema. Heerlijke glühwein, pakkende kersthits en winterse hapjes.

 

Feest verjaardag feest organiseren Feest zalen BrinXs

Meer weten over de mogelijkheden van een jubileumfeest?

~

Wij luisteren graag naar uw ideeën. Zelf zitten wij ook boordevol ideeën die wij graag met u willen delen. Door al uw wensen te bespreken en de mogelijkheden te bekijken komen we tot uw ultieme jubileumfeest. Meer weten? Wij komen graag met u in contact.

WordPress Image Lightbox