Feest
gezellig vinyl draaien bij boode

Jubileum vieren | Boode in Bathmen

~

Heeft u een jubileum te vieren? Bij elke mijlpaal hoort een mooi feest. Bent u 5 jaar samen? Of bent u 25, 40 of zelfs 50 jaar getrouwd? Of is er een andere reden voor een mooi jubileumfeest? Boode in Bathmen maakt uw feest onvergetelijk!  Wij helpen u van A tot Z om zo uw jubileum tot een groot succes te maken. Viert u uw jubileum liever op een andere plek dan bij Boode in Bathmen? Dan komen wij toch gewoon naar uw locatie!

Jubileum vieren zonder zorgen

~

Boode in Bathmen zorgt ervoor dat u nergens meer omkijken naar heeft. Op deze manier kunt u ultiem genieten met uw vrienden, familie en andere gasten. In een vrijblijvend gesprek bespreken wij graag uw wensen. Wij geven u graag tips om een jubileum te vieren, en brainstormen met u over de mogelijkheden, zodat het helemaal wordt zoals u zich heeft voorgesteld.

Feest verjaardag Vooraanzicht Boode Bathmen

Een eigen locatie om uw jubileum te vieren

~

Wij passen ons aan naar uw wensen. Wilt u een jubileum op de plek van uw eerste date? Of in uw tuin? Geen enkel probleem. Boode in Bathmen verzorgt uw jubileum op locatie tot in de puntjes. Van een heerlijk tapasbuffet, of een zomerse barbecue tot een uitgebreid diner met passende wijnen. Meer een cocktailliefhebber? Dan zetten we onze hippe cocktailbar neer waar de lekkerste cocktails shaken! De hele avond met de voetjes van de vloer? Wij boeken graag die leuke DJ of zanger voor u. Boode in Bathmen zorgt dat u uw jubileum zorgeloos kunt vieren!

Boode Bathmen feest Butler op eigen jubileum bij Boode

Jubileum vieren in onze zalen

~

Is Boode in Bathmen de perfecte plek om uw jubileum te vieren? Wij beschikken over zes sfeervolle zalen met elk hun eigen capaciteit en sfeer. Wilt u uw jubileum groots vieren, of liever klein en intiem houden? Onze zalen bieden ruimte voor  zowel kleine gezelschappen als hele grote groepen.. Wilt u zelf een kijkje nemen welke zaal bij u past?

Wilt u meerdere zalen combineren? Of eerst een diner en daarna een feest in een andere zaal? Wij denken graag met u mee en bespreken de mogelijkheden.

zaal boode om jubileum te vieren

Meer weten over de mogelijkheden om een jubileum te vieren?

~

Of u uw jubileum nou op onze locatie of op uw eigen locatie wilt vieren, Boode in Bathmen staat voor u klaar. Wij luisteren graag naar uw ideeën over het vieren van uw jubileum en denken met u mee. Op deze manier zorgen we dat u uw jubileum op de manier viert zoals u het voor ogen heeft. Wilt u meer weten over de mogelijkheden om een jubileum te vieren bij Boode in Bathmen? Wij komen graag met u in contact.

WordPress Image Lightbox