Feest
Boode Grote Zaal

Feestzaal Deventer - Boode

~

Heeft u plannen voor een feestje? En bent u op zoek naar een geschikte feestzaal in Deventer? Onder de rook van Deventer vindt u Boode, gelegen in Bathmen. Boode is dé plek om een verjaardag, jubileum, bedrijfsuitje, of elke andere mijlpaal te vieren. Boode in Bathmen is de perfecte feestlocatie waar wij, met veel enthousiasme, van elk feest een topfeest maken waar nog een lange tijd over gesproken zal worden!

Onze feestzalen 

~

Onze zalen hebben allemaal een  eigen unieke sfeer. Uw verjaardag vieren in de vorm van een borrel met een klein gezelschap? Hiervoor is de Lounge Bar perfect. Pakt u het groots aan met meer dan 100 genodigden en een knallende band?

 

 

 

zaal boode om jubileum te vieren Feest zalen De Grote zaal Feest zalen Serre

Grote Zaal

~

De Grote Zaal beschikt over een grote dansvloer en een groot podium. Ideaal dus voor een optreden van die ene te gekke band of DJ. De verlichting in deze zaal kan naar verschillende kleuren worden aangepast. De bar in deze zaal kan verplaatst worden middels luchtdruk waardoor de zaal gemakkelijk kan worden aangepast aan de gelegenheid en het aantal personen.

Feestlocatie deventer grote zaal

Serre

~

De Serre is een prachtige lichte ruimte. Deze feestzaal beschikt over een eigen ingang met een garderobe. Ook vindt u eigen toiletten, een terras en een rookruimte. De Serre is vooral geschikt om heerlijk te dineren en/of te borrelen. Natuurlijk wordt de aankleding en de verlichting perfect afgestemd op de gelegenheid.

Feestlocatie in Overijssel, foto Serre i.p.v. linker foto

BrinXs

~

De BrinXs is te vinden op de eerste verdieping. De BrinXs is een unieke feestzaal die geschikt is om te feesten, borrelen en dineren. De bar is een echte eye catcher in het midden van de zaal. De aankleding, de dansvloer en het ‘ world at your feet’ terras maken deze zaal helemaal compleet.

Lounge Bar

~

De Lounge Bar is uitermate geschikt voor kleinere gezelschappen. In het plafond zijn meer dan 1500 LED-lampjes verwerkt die in te stellen zijn op verschillende kleuren en patronen. De aankleding is trendy en maakt deze zaal perfect om te chillen, borrelen, feesten of te loungen.

 

Feest zalen Lounge bar

Grand Café

~

Het Grand Café bevindt zich in de kelder. Aan de zijkant bevindt zich één grote lange bar, waardoor er veel ruimte is voor de dansvloer. Die verlichten we met kleurrijke discoverlichting. Perfect voor een mooi feest dus!

Feestlocatie Deventer, foto Grand Café, toevoegen2

Meer weten over de mogelijkheden?

~

Neem gerust contact op. Wij ontvangen u graag om onder het genot van een kopje koffie de mogelijkheden te bespreken.

WordPress Image Lightbox