Feest
Boode Grote Zaal

Feestlocatie in Gelderland

~

Bent u op zoek naar een leuke locatie in Gelderland voor een verjaardag? Of heeft u iets anders te vieren? Bij Boode in Bathmen (vlakbij Deventer) verzorgen wij uw feest tot in de puntjes. Wat de reden ook is, op onze originele feestlocatie organiseren we feestjes waar nog lang over gesproken zal worden!

Onze partyzalen

~

Bij Boode in Bathmen beschikken wij over sfeervolle zalen met ieder zijn eigen charme. Welke zaal het beste aansluit op uw wensen is onder andere afhankelijk van het aantal personen dat op uw feest komt. Sfeervol dineren met een akoestisch achtergrondmuziekje? Dan is de Serre de zaal bij uitstek! Liever met een groot gezelschap uit uw dak op de muziek van een leuke DJ of band? Hier leent de Grote zaal zich uitstekend voor! Iedere zaal kan naar uw wensen ingericht en aangekleed worden. Wij beschikken over de volgende zalen:

Grote zaal
Serre
Lounge Bar
Grand Café
BrinXs
Wilt u al onze zalen in één overzicht zien? Kijk dan ben naar overzicht van onze zalen.

feest organiseren Feestlocatie deventer grote zaal

Feest op eigen locatie

~

Heeft u al een mooie locatie voor uw feest? Bijvoorbeeld een boerderij, een oude schuur of een andere originele plek? Ook dan is Boode in Bathmen u graag van dienst. Wij komen naar uw locatie toe en nemen u alles uit handen. Van de hemelse hapjes en  heerlijk drankjes waarmee we rondgaan, tot het meubilair en de aankleding. Een leuke DJ, zanger of band om het feest echt goed op gang te brengen? Wij regelen het! Samen vormt alles een sfeervol totaalplaatje en u heeft uw handen vrij om te genieten!

Boode - Uw feestlocatie in Gelderland

~

Bij het organiseren van een een feest komt veel kijken. Wilt u zich nergens zorgen om maken? Bij Boode in Bathmen begrijpen wij dit. Wij regelen uw feest van het begin tot het eind. Of dat nou in een zaal op onze feestlocatie in Bathmen is, of dat wij naar uw eigen feestlocatie komen. Wilt u graag meer informatie? Wij komen graag met u in contact.

WordPress Image Lightbox