Feest
Feestlocatie Deventer sfeer

Feestlocatie Deventer

~

Bent u op zoek naar een feestlocatie in de omgeving van Deventer? Zoek dan niet verder. Met een breed scala aan mogelijkheden biedt Boode in Bathmen u de ideale feestlocatie.

Feestlocatie Boode in Bathmen

~

Bij Boode zeggen we altijd dat er altijd wel een reden is voor een feest. Een speciale leeftijd, een huwelijksjubileum of andere mijlpaal mogen op een bijzondere manier gevierd worden, op een bijzondere feestlocatie. Ongeacht de reden, wij verzorgen voor u een onvergetelijk feest. Boode in Bathmen is een prachtige feestlocatie waar we met veel enthousiasme van elk feest een top feest maken waar nog lang over gesproken zal worden!

Onze zalen

~
Boode biedt u de keuze uit verschillende zalen. Elke zaal heeft zijn eigen charme. Wij garanderen u dat er een geschikte zaal voor u bij zit die volledig aansluit bij uw wensen.

Feest locatie deventer bediening

De Grote zaal

~

De Grote zaal is geschikt voor feesten vanaf 100 personen en beschikt over een podium waar bands en DJ’s zich helemaal thuis voelen. De grote dansvloer voor het podium nodigt uit voor een dansje. De trendy verlichting kan naar verschillende kleuren worden aangepast. Uniek element in de zaal is de bar die verplaatst kan worden middels luchtdruk, zodat de zaal groter of kleiner gemaakt kan worden, passend voor het aantal personen.

feest organiseren Feest zalen De Grote zaal

Serre

~

De Serre is een prachtige lichte ruimte. De Serre heeft een eigen ingang. Daarbij is er een eigen garderobe, toiletten, eigen terras en een rookruimte. De Serre is vooral geschikt om heerlijk te dineren en te borrelen.

Feestlocatie in Overijssel, foto Serre i.p.v. linker foto Feestlocatie in Overijssel, foto Serre i.p.v. foto rechts

BrinXs

~

De BrinXs bevindt zich op de eerste verdieping. Deze zaal is ideaal om te feesten, borrelen of dineren en heeft een geweldig ‘world at your feet’ terras. Centraal in de zaal staat de bar. Daarnaast is er uiteraard een dansvloer om met de voetjes van de vloer te gaan.

Feestlocatie Deventer, foto BrinXs i.p.v. foto links Feestlocatie Deventer, foto BrinXs i.p.v. foto rechts

Grand Café

~

Het Grand Café bevindt zich in de kelder en is zeer geschikt om te feesten en te borrelen. De lange bar beslaat één zijkant van de zaal en er is een grote dansvloer en kleurrijke discoverlichting aanwezig.

Feestlocatie Deventer, foto Grand Café Feestlocatie Deventer, foto Grand Café, toevoegen

Lounge

~

Onze Lounge bar is geschikt voor kleinere gezelschappen. Deze zaal heeft een trendy bar en de eye catcher is het fantastische LED-plafond met meer dan 1500 lampjes. Deze is in kleur en patroon aan te passen. Dit alles maakt het een perfecte locatie om te chillen, loungen, borrelen of te feesten.

feest organiseren feest organiseren

Boode - Uw feestlocatie in de omgeving van Deventer

~

Als u een feest organiseert wilt u zich op voorhand en tijdens het feest nergens zorgen om maken. Gelukkig hoeft dat ook niet. Boode regelt alles van begin tot eind. Wij zorgen voor de perfecte zaal en creatieve ideeën voor de invulling.

Bent u benieuwd naar de prijs en mogelijkheden?

~
WordPress Image Lightbox