Feest

Feest op locatie

~

Gaat u trouwen? Of geeft u een verjaardag op locatie? Boode in Bathmen helpt u graag bij het organiseren van uw feest op locatie. Bij het zien van uw locatie beginnen wij te al te bruisen van de ideeën. Wij denken graag met u mee over alle aspecten van het feest.

Heerlijke drankjes en hemelse hapjes

~

De mooie momenten in het leven moeten gevierd worden. Wij serveren gedurende uw feest heerlijke drankjes. Zin in wat live actie? We plaatsen graag onze cocktailbar waar we hippe cocktails shaken. Natuurlijk gaan we ook rond met hemelse hapjes. Voorafgaand aan het feest met uw gasten genieten van een sjiek diner in een mooie tuin? Onze chef-kok bedenkt de meest heerlijke gerechten voor uw gezelschap. Heeft u liever een uitgebreid buffet? Ook dan staat Boode in Bathmen voor u klaar.

De aankleding van uw feestlocatie

~

Uw feest op locatie is natuurlijk niet compleet zonder sfeervolle aankleding. Vertel ons uw wensen en wij zorgen dat het er helemaal uit komt te zien zoals u in gedachten hebt. Wilt u een thema toevoegen aan uw feest op locatie? Ook dan denken wij met u mee, zorgen voor de juiste aankleding en regelen dat uw themafeest slaagt! Wat dacht u bijvoorbeeld van een “back to the 90s” party, of een Halloween thema?

gezellig vinyl draaien bij boode

Muziek voor uw feest op locatie

~

Wilt u die ene waanzinnige band, hippe DJ of de zanger waar u al jaren fan van bent boeken voor uw feest? Dan boeken wij hem toch gewoon voor u. Boode in Bathmen zorgt dat u zich geen hoeft te maken over uw feest. U kunt samen met uw gasten onbezorgd met de voetjes van de vloer. Wij regelen het totaalplaatje, uiteraard in overleg met u.

Een orgineel feest op locatie

~

Wilt u een bijzonder feest geven op een originele locatie? U regelt de locatie en wij regelen de rest. Een mooi feest in een boomgaard? Of een verjaardagsfeest in een boerderijschuur? Boode in Bathmen regelt voor u de muziek, de hapjes en drankjes en de aankleding van uw locatie. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een feest op locatie? Wij komen graag met u in contact!

WordPress Image Lightbox