Feest
feest organiseren

Bijzondere feestlocatie Gelderland

~

Bent u op zoek naar een bijzondere feestlocatie in Gelderland? Boode in Bathmen biedt u de keuze uit verschillende zalen voor elke gelegenheid en regelt uw feest van begin tot eind.

Een bijzondere feestlocatie in Gelderland

~

U heeft iets te vieren en u zoekt hiervoor een bijzondere feestlocatie. Wilt u graag een speciale leeftijd, een huwelijksjubileum of andere mijlpaal vieren? Dan kunt u bij Boode in Bathmen terecht. Boode in Bathmen is een prachtige feestlocatie waar we met veel enthousiasme van elk feest een topfeest maken waar nog lang over gesproken zal worden. Boode in Bathmen ligt op slechts 15 minuten rijden van Deventer. Door de ideale centrale ligging op de grens van de provincies Overijssel en Gelderland is onze feestlocatie snel en gemakkelijk te bereiken.

Onze zalen

~
Op onze locatie heeft u de keuze uit verschillende zalen met, elk zijn eigen charme. Voor elke gelegenheid is er dus een geschikte zaal!

De Grote zaal

~

De Grote zaal is geschikt voor feesten vanaf 100 personen en beschikt over een podium waar bands en DJ’s zich helemaal thuis voelen. De grote dansvloer voor het podium nodigt uit voor een hele avond dansen. De trendy verlichting kan naar verschillende kleuren worden aangepast. Uniek element in de zaal is de bar die verplaatst kan worden middels luchtdruk, zodat de zaal groter of kleiner gemaakt kan worden, passend voor het aantal personen.

Serre

~
De Serre is een prachtige lichte ruimte. De Serre heeft een eigen ingang. Daarbij is er een eigen garderobe, toiletten, eigen terras en een rookruimte. De Serre is bij uitstek geschikt om heerlijk te dineren en te borrelen.

feest organiseren Feestlocatie deventer feestje geven Feestlocatie Deventer, foto Grand Café

BrinXs

~

De BrinXs bevindt zich op de eerste verdieping. Deze zaal is ideaal om te feesten, borrelen en dineren en heeft een geweldig ‘world at your feet’ terras. Centraal in de zaal staat de bar. Daarnaast is er uiteraard een dansvloer om met de voetjes van de vloer te gaan.

Grand Café

~
Het Grand Café bevindt zich in de kelder en is zeer geschikt om te feesten en te borrelen. De lange bar beslaat één zijkant van de zaal en er is een grote dansvloer en kleurrijke discoverlichting aanwezig.

Lounge Bar

~
Onze Lounge Bar is geschikt voor kleinere gezelschappen. Deze zaal heeft een trendy bar en de eye catcher is het fantastische LED-plafond met meer dan 1500 lampjes. Deze is in kleur en patroon aan te passen. Dit alles maakt het een perfecte locatie om te chillen, loungen, borrelen of te feesten.

feestlocatie deventer brinxs Feestlocatie Deventer, foto Grand Café Feestlocatie Deventer, foto Loungbar

Boode - Uw bijzondere feestlocatie in Gelderland

~

Als u een feest organiseert wilt u zich op voorhand en tijdens het feest nergens zorgen om maken. Gelukkig hoeft dat ook niet. Boode regelt alles van begin tot eind. Wij zorgen voor de perfecte zaal en creatieve ideeën voor de invulling.

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

~
WordPress Image Lightbox