Feest

Arrangementen

~

Zoveel lekkers om uit te kiezen om je gasten mee te verwennen! Om alvast een idee te geven wat er zoal mogelijk is, hebben we een aantal arrangementen samengesteld die te boeken zijn voor gezelschappen vanaf 75 personen. Met hierbij vooral de aanmoediging aan om het aan je eigen wensen aan te passen. Want afsluiten met zo’n puntzak friet met een dikke klodder mayo is natuurlijk ook wel heel lekker na een hele avond op de dansvloer… Neem contact met ons op voor meer informatie!

"Arrangement Boode *"

~

Dranken

Gedurende 4 uur zijn Heineken tapbier, radler, huiswijnen, frisdranken en sappen verkrijgbaar aan de bar. Op de tafels staan zoutjes en nootjes. Op de tafels staan zoutjes en nootjes.

 

 

Hapjes

We serveren 4 rondes  feestelijke hapjes: een koud hapje (vlees, vis, vegetarisch), rundvleesbitterbal, bittergarnituur en een puntzakje friet ter afsluiting.

Wijnen Koude hapjes

"Arrangement Boode **"

~

Ontvangst en dranken

Ontvangst met een feestelijke flûte mousserende rosé bij de entree. Gedurende 4 uur zijn Heineken tapbier, radler, huiswijnen, frisdranken en sappen verkrijgbaar aan de bar. Op de tafels staan zoutjes en nootjes.

Hapjes

Op de tafels staan nacho’s met salsadip. We serveren 5 rondes feestelijke hapjes: een koud hapje (vlees, vis en vegetarisch), rundvleesbitterbal, bruschetta (vlees, vis, vegetarisch), bittergarnituur en een broodje ambachtelijke kroket met mosterd ter afsluiting.

Flessen mousserende rosé op ijs Bruschetta's

"Arrangement Boode ***"

~

Ontvangst en dranken

Ontvangst met een feestelijke flûte prosecco bij de entree en kleurrijke macarons op tafel. Gedurende 4 uur zijn Heineken tapbier, radler, huiswijnen, frisdranken en sappen verkrijgbaar aan de bar. Op de tafels staan zoutjes en nootjes.

Hapjes

Op de tafels staat een mix van gemarineerde olijven, zoutjes en nootjes. We serveren 5 rondes feestelijke hapjes: sushi met oosterse garnituren, rundvleesbitterbal, tempuragarnaal, kipspiesje teriyaki en een hotdog ter afsluiting.

Mand met sushi Wijnen in koeler

“4 uurs drankenarrangement"

~

Minder dan 75 personen? Kies dan voor een los drankenarrangement. Hierin zijn Heineken tapbier, huiswijn, frisdranken en sappen inbegrepen op basis van 4 uur.

Flesjes frisdrank in koeler Biertjes in kruiwagen
WordPress Image Lightbox