Catering

Bij u op de zaak

<

Zakelijke catering

Zakelijke catering klinkt misschien wat stijf, maar als u Boode in Bathmen inschakelt, weet u zeker dat uw borrel, jubileum of relatiedag een grandioos succes wordt. Als we de locatie eenmaal hebben bepaald, nemen wij u alles uit handen. Of het nu gaat om een netwerkborrel of de verzorging van een compleet evenement, wij zorgen dat u nergens meer naar om hoeft te kijken.

Catering in de buurt van Deventer

Zakelijke catering op uw eigen locatie

Het begint natuurlijk allemaal bij de locatie. Misschien heeft u een prachtig bedrijfs- of winkelpand wat u graag aan uw relaties laat zien. Of juist een productiehal waarvan u denkt dat het onmogelijk is om daar een gezellige ruimte van te maken. Maar ook daar weten wij wel raad mee.

Wij zorgen voor sfeervolle aankleding, stijlvol meubilair. Is er binnen niet genoeg ruimte? Dan zetten we toch een prachtige feesttent op uw parkeerplaats? Waar we dan vervolgens onze food truck als eye catcher naast parkeren. Of wat dacht u van een barbecue op de Big Green Egg? Uw gasten zullen smullen van onze hapjes, drankjes en buffetten. Als uw pand zich ervoor leent, kunnen we bijvoorbeeld ook een ‘walking dinner’ organiseren waarbij we elk gerechtje steeds op een andere plek serveren. Dat maakt een rondleiding door uw bedrijf natuurlijk extra bijzonder!

catering diner

Zakelijke catering buitenshuis

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw zakelijke evenement niet op uw eigen locatie te geven. Heeft u een andere plaats in gedachten? Of wilt u dat wij hierin meedenken? Dat doen we graag. We hebben ruime ervaring in het verzorgen van een zakelijke catering en kennen inmiddels al heel wat bijzondere plekjes! Bovendien bent u ook van harte welkom bij ons bij Boode in Bathmen.

Heeft u binnenkort zakelijke catering nodig en wilt u zorgeloos toeleven naar uw evenement? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie over onze eindeloze mogelijkheden!

WordPress Image Lightbox