Catering

Verjaardagscatering

Waar feest is, moet gevierd worden! Dat vinden wij bij Boode. Dus ook voor een verjaardag catering bent u bij ons aan het juiste adres. We gaan veel verder dan alleen wat hapjes voor bij de borrel en helpen u graag bij de complete organisatie van ieder feest. Van hapjes en drankjes tot meubilair, aankleding en decoratie, wij regelen het. Zelf hoeft u nog maar één ding hoeft te doen, en dat is genieten!

Slingers laten ophangen

We hangen de slingers op, daar waar u dat wilt. Het maakt ons niet uit of dat bij u thuis, in een oude schuur, of midden in een weiland is. We komen wel graag altijd even kijken. En als we de locatie gezien hebben, borrelen bij ons de ideeën direct op. Samen bepalen we dan wat voor uw verjaardag catering passend is. Viert u een speciale verjaardag, of wordt het een surpriseparty voor de verjaardag van een dierbare? Wij vinden het allemaal even leuk en denken graag met u mee.

Wie eten er mee op je verjaardag

Wordt het een buffet, een uitgebreid diner aan tafel, een barbecue, of misschien wel een walking dinner?  Onze chef-kok laat zijn creativiteit er graag op los! Schenken we koffie of cocktails, of allebei? De mogelijkheden zijn eindeloos. En niet alleen op het gebied van eten en drinken. Ook het entertainment boeken wij voor u. Die ene leuke DJ of band zorgt ervoor dat het dak eraf gaat!

Bent u benieuwd naar onze ideeën voor uw verjaardag catering? Neem contact met ons op, dan bekijken we samen wat er mogelijk is om van uw evenement een knalfeest te maken!

Boode-catering-Heino Catering sfeerimpressie Verjaardagscatering
WordPress Image Lightbox