Catering
Catering huwelijk eten

Partservice Overijssel

~

Heeft u iets leuks te vieren zoals een verjaardag, een 25 jarig jubileum of een bruiloft? Dan zit u Boode in Bathmen goed! Of u nu bij ons in Bathmen komt, of wij naar uw locatie komen, wij regelen een zorgeloos feest. Wij luisteren naar al uw wensen en denken met u mee naar opties en mogelijkheden om uw feest nog gezelliger te maken. Niets is ons te gek!

Uw party in Overijssel

~

Als u op onze locatie bij Boode in Bathmen (op de grens van Gelderland en Overijssel) komt, dan heeft u de keuze uit de volgende zalen:

Heeft u zelf een mooie locatie voor uw party in Overijssel? Wij verzorgen graag de catering. Onze obers verzorgen de drankjes, onze koks uw heerlijke hapjes of diner. Onze mogelijkheden zijn eindeloos. Wat dacht u van een walking dinner, een barbecue of een uitgebreid buffet? Wij zorgen ervoor dat het uw gasten aan niets ontbreekt. Moeten de voetjes nog van de vloer? Wij boeken een swingende band, een hippe DJ of die ene leuke zanger voor u!

Feestlocatie Deventer, zo indelen dat er per zaal 1 foto te zien is, deze voor de Grote zaal. De 4 sfeerfoto's onderaan laten staan.

De invulling van uw feest

~

Heeft u al een idee over de invulling van uw feest, of bent u juist op zoek naar inspiratie? Wilt u bijvoorbeeld een themafeest geven maar heeft u nog geen idee welk thema? Onder het genot van een kop koffie voorzien wij u graag van ideeën. Wilt u een buitenfeest organiseren maar bent u bang dat het te koud wordt of dat het gaat regenen? Maakt u zich geen zorgen, wij zijn overal op voorbereid. Wij regelen mooie tenten en heerlijk warme heaters zodat uw feest niet in het water valt.

Meer weten over partyservice Oversijssel?

~

Wilt u weten wat wij allemaal voor u regelen? In een vrijblijvend gesprek bespreken we graag uw wensen en denken mee over de invulling van uw feest. Kom in contact met partyservice Overijssel – Boode in Bathmen voor een geweldig feest!

WordPress Image Lightbox