Catering
BoodeCatering-Bergkerk-1481

Partyservice Gelderland

~

Is er iemand jarig, gaat u trouwen, of is er een andere gelegenheid voor een party? Wat de reden ook is, er is altijd wel een reden voor een goed feestje! Feesten zonder zorgen? Dan bent u bij Boode in Bathmen aan het juiste adres. Wij verzorgen uw feest van begin tot eind en luisteren naar al uw wensen. Leuke borrelhapjes, een warm of koud buffet, een barbecue, een walking dinner, een uitgeserveerd diner, noem maar op! Wij zijn in voor ieder feestje! U bent van harte welkom op onze locatie in Bathmen, maar wij komen ook graag naar uw locatie toe om de catering te verzorgen.

Wat regelt partyservice Gelderland?

~

Wilt u uw gasten ontvangen met een heerlijke tropische cocktail of een feestelijk glas bubbels? Of juist liever met koffie, thee en gebak? Boode in Bathmen zorgt ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt. Wij denken graag met u mee over de aankleding van uw party, de hapjes en drankjes, een eventueel thema en de muziek. Als u op onze locatie bij Boode in Bathmen (op de grens van Gelderland en Overijssel) komt, dan heeft u de keuze uit de volgende zalen:
De Grote Zaal
Serre
BrinXs
Grand Café
Lounge Bar
Heeft u zelf een mooie locatie voor uw feest? Bijvoorbeeld een mooie tuin, een ruime woonkamer of een grote schuur? Wij komen er naartoe met al onze spullen en regelen alles van A tot Z voor u!

Catering particulier

De invulling van uw feest

~

Heeft u zelf al ideeën over uw feest? Zoals een Italiaans buffet bij u thuis, of juist een uitgeserveerd diner in een winters thema in één van onze zalen? Of wilt u samen met ons brainstormen over de leukste thema’s en mogelijkheden? Wij staan overal voor open en niets is te gek!

Particulier catering Boode

Meer informatie over partyservice Gelderland?

~

Boode in Bathmen is dé partyservice in Gelderland en omgeving. Wilt u weten wat wij allemaal voor u kunnen regelen of de mogelijkheden bespreken? In een vrijblijvend gesprek bespreken we graag uw wensen en denken mee over de invulling van uw feest. Kom in contact met partyservice Gelderland – Boode in Bathmen voor een geweldig feest!

WordPress Image Lightbox