Catering
Catering Twente

Partyservice Deventer

~

Een trouwerij, een verjaardagsfeest, een themafeest of een 25-jarig huwelijksfeest. Wat de reden ook is, er is altijd reden voor een feest! Wilt u dat uw feest goed geregeld wordt? Boode in Bathmen verzorgt uw feest van A tot Z. Heerlijke koude drankjes, borrelhapjes, bubbels of heerlijke tropische

Catering op uw party

~

Wij verzorgen graag de catering op uw feest en de mogelijkheden zijn eindeloos. Feestelijke bubbels bij ontvangst, koffie en thee of de beste cocktails. Onze obers voorzien uw gasten van drankjes en zorgen dat het ze aan niets ontbreekt. Ook eten mag natuurlijk niet ontbreken. We gaan rond met heerlijke hapjes van een ouderwetse bitterbal tot sushi. Of wat dacht u van een paar buffetjes met hapjes in verschillende thema’s als oosters, hammen, kazen en vis? Onze chef-kok denkt graag met u mee en verzint de mooiste creaties.

boode-Boode-catering-Zutphen Catering barbecue op locatie lunch

De invulling van uw feest

~

Een “Pirates of the Caribbean” feest met heerlijke zomerse cocktails en overheerlijke tapas onder het genot van Zuid-Amerikaanse muziek? Of juist een kerstthema voor uw feest met glühwein en warme chocolademelk, een stamppottenbuffet en een band die kerstmuziek speelt? Alles is mogelijk! Wij denken met u mee over de leukste thema’s voor uw feest en zorgen vervolgens voor de juiste sfeer en aankleding.

Catering food truck

Meer weten over partyservice Deventer?

~

Boode in Bathmen is dé partyservice in Deventer en omgeving. Wilt u weten wat wij allemaal voor u regelen? In een vrijblijvend gesprek bespreken we graag uw wensen en denken mee over de invulling van uw feest. Kom in contact met partyservice Deventer – Boode in Bathmen voor een geslaagde party!

WordPress Image Lightbox