Catering

Voor een jubileum catering nodig? Wat u ook te vieren heeft, wij helpen u. Een speciale verjaardag, een huwelijksjubileum, of een zakelijk jubileum: wij verzorgen de catering tot in de puntjes!

Catering particulier

Jubileum catering: van huwelijk tot zakelijk jubileum

Onze jubileum catering vormt zich naar de gelegenheid. Is er bijvoorbeeld binnenkort iemand 12,5 jaar in dienst bij uw bedrijf, denkt u aan een bijzondere verjaardag in eigen tuin, of misschien wel aan een huwelijksjubileum op de plek waar het ooit allemaal begon? Een vijftigste verjaardag, of het tienjarig bestaan van uw bedrijf,  we  pakken overal met liefde  de Boode-Bus voor in.

Voor ieder jubileum wat u een feestje waard vindt: bij een jubileum catering door Boode is bijna alles mogelijk. Wij nemen u alles uit handen, zodat u  uw gasten zonder zorgen kunt ontvangen. Stijlvolle aankleding, hapjes, drankjes, live cooking,  uitgeserveerde diners, buffetten, we stemmen alles af op uw wensen. Wilt u dat we deze jubileum catering onze eigen Food Truck of de Big Green Egg inzetten? Dan doen we dat!

Onze jubileum catering komt naar u toe

Wat de gelegenheid ook is en wat uw wensen ook zijn, een jubileum catering is voor ons altijd maatwerk. Het enige wat wij van u nodig hebben, is een locatie.. Een oude schuur, een weiland, showroom of winkelpand; wij laden de Boode-Bus vol, toveren de locatie om tot een geweldige feest- of ontvangstlocatie, en verzorgen uw complete jubileum catering. Viert u uw jubileum liever bij ons in Bathmen? U bent van harte welkom. Hier is de aankleding natuurlijk al sfeervol, maar mocht u andere wensen hebben voor uw jubileum, dan zijn aanpassingen natuurlijk mogelijk!

Viert u binnenkort een jubileum en bent u benieuwd wat wij op cateringgebied voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op, dan bekijken we samen wat er mogelijk is om van uw jubileum een knalfeest te maken!

 

Catering Alberts 14-04 catering
WordPress Image Lightbox