Catering
Catering in lochemdoor boode in bathmen

Diner op locatie

~

Wilt u graag genieten van een heerlijk diner op locatie? Op uw eigen locatie genieten van heerlijk eten zonder zorgen? Boode is zeer ervaren op het gebied van catering en beschikt over alle middelen om u volledig te ontzorgen.

Een diner op locatie

~

Uw locatie, onze zorg. Wilt u graag een diner organiseren op uw eigen locatie? Wij bij Boode staan te popelen om het voor u te realiseren en daarmee al uw zorgen uit handen te nemen. Catering zit namelijk in ons DNA. De locatie? Dat kan overal zijn. Zo kan u dineren in een oude schuur, tuin, huis, boomgaard, weiland of winkelpand. Maar ook uw showroom, bedrijfshal of museum kunnen een perfecte diner locatie zijn.

Catering particulier Catering particulier

Dineren bij Boode in Bathmen

~

Wij organiseren graag een diner bij u op locatie. Maar, besluit u toch dat u wilt dineren op de locatie van Boode in Bathmen? Dan bent u van harte welkom. De Brasserie is een gezellige en sfeervolle ontmoetingsplek voor jong en oud. Hier kunt u terecht voor een snelle hap of een borrel aan de prachtige marmeren bar. Maar u bent hier ook aan het juiste adres als u opzoek bent neet een uitgebreid 3-gangen diner. Uw diner extra bijzonder maken? Reserveer dan een plekje aan de prachtige Chef’s Table in de keuken van Boode. Deze tafel biedt u prettige privacy maak ook een perfect uitzicht op de koks in actie.

Catering zakelijk Particulier catering Boode Eten van Boode Bathmen

Tarieven - Diner op locatie

~

De prijs van het diner hangt natuurlijk af van uw wensen en voorkeuren. Wat wij willen is samen met u een mooie invulling van de catering op papier zetten, zodat u zich nergens meer zorgen om hoeft te maken. Samen met u bekijken we hoe het diner het best ingericht kan worden en welke mogelijkheden er zijn.

 

Meer weten?

~

Bij Boode is (bijna) alles mogelijk. U bent natuurlijk van harte welkom bij ons op locatie. Maar nog liever komen wij naar u toe. Wilt u graag een diner op locatie organiseren? Of, wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt direct een afspraak maken via onze website.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

WordPress Image Lightbox