Catering
Catering in lochemdoor boode in bathmen

Catering Zutphen

~

Bent u op zoek naar een bedrijf die uw catering in Zutphen kan verzorgen? Neem dan contact op met Boode. Wij toveren uw locatie om tot een fantastische feest-of ontvangstlocatie en regelen de volledige catering voor u.

Catering in Zutphen

~

Wat wij van Boode voor u kunnen betekenen? Wij komen met onze overvolle Boode-bus naar uw locatie en wij zorgen ervoor dat u volledig ontzorgd wordt. Want wij zeggen altijd: “We hebben maar 1 ding van uw nodig, en dat is een locatie”. Deze locatie kan zijn een oude schuur, tuin, woonkamer, showroom, productiehal of een boomgaard. Dat maakt niet uit. We hebben veel ervaring met diverse locaties. Zodra wij uw locatie zien beginnen bij ons de ideeën al te borrelen!

Catering particulier Boode-catering-Zutphen

Prijs catering in Zutphen

~

De prijs van de catering voor uw evenement hangt natuurlijk af van uw wensen en voorkeuren. Wat wij willen is samen met u een mooie invulling van de catering op papier zetten, zodat u zich nergens meer zorgen om hoeft te maken. Samen met u bekijken we hoe de catering het best ingericht kan worden en welke mogelijkheden er zijn.

Meer weten over catering op locatie?

~
Bij Boode is (bijna) alles mogelijk. U bent natuurlijk van harte welkom bij ons op locatie. Maar nog liever komen wij naar u toe. Dus bent u op zoek naar catering in Zutphen? Of wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt direct een afspraak maken via onze website.

Eten van Boode Bathmen Boode-catering-Zutphen Catering plateau hapjes

Op zoek naar de juiste cateraar in Zutphen?

~
WordPress Image Lightbox