Catering
Catering in lochemdoor boode in bathmen

Catering Rijssen

~

U heeft een geweldig evenement georganiseerd maar u mist alleen nog iets. De catering. Bent u op zoek naar een bedrijf dat de catering in Rijssen kan verzorgen? Neem dan contact op met Boode.

Catering in Rijssen

~

Boode in Bathmen verzorgt catering door heel Nederland. Dus zoekt u een bedrijf om een catering te verzorgen in Rijssen, neem dan contact op met Boode. Wij komen bij u op locatie, of het nou om een oude schuur, tuin of boomgaard gaat. Dat maakt niet uit. Wat wij doen? Wij komen met onze overvolle Boode-bus naar u toe en toveren de locatie om tot een fantastische feest-of ontvangstlocatie. De inrichting van deze locatie wordt volledig afgestemd op uw wensen en voorkeuren.

Catering particulier Catering particulier

Prijs catering in Rijssen

~

De prijs van de catering voor uw evenement hangt natuurlijk af van uw wensen en voorkeuren. Wat wij willen is samen met u een mooie invulling van de catering op papier zetten, zodat u zich nergens meer zorgen om hoeft te maken. Samen met u bekijken we hoe de catering het best ingericht kan worden en welke mogelijkheden er zijn.

Meer weten over catering op locatie?

~
Ongeacht de gelegenheid of uw wensen, bij Boode Catering is (bijna) alles mogelijk. U bent natuurlijk van harte welkom bij ons op locatie. Maar nog liever komen wij naar u toe. Bent u op zoek naar catering in Rijssen? Of, wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt direct een afspraak maken via onze website.

Catering food truck Catering zakelijk Catering sfeerimpressie

Boode Catering

~

Boode in Bathmen is van alle markten thuis. Wij verzorgen bijvoorbeeld huwelijksfeesten, bedrijfsfeesten- en bijeenkomsten en diners. Daarbij kunt u op onze eigen locatie heerlijk eten in onze Brasserie of swingen tijdens de Boode’s Dance Night. Wij bieden onze catering aan in heel Nederland en zo dus ook de omgeving van Rijssen. Wij zorgen ervoor dat u op het gebied van catering volledig ontzorgd wordt.

Op zoek naar de juiste cateraar in Rijssen?

~
WordPress Image Lightbox