Catering

Catering in Overijssel

Ook in Overijssel komt de tjokvolle Boode-Bus voorgereden! Voor een catering in Overijssel nemen we echt niet alleen krentewegge of bakleverworst mee. En wees gerust, onze koekjes zijn niet slof. We zijn goed volk, dus we komen door de achterdeur. Zet u die vast los? Dan maken we het donders gezellig!

Van huwelijk tot bedrijfsopening

Trouwen op een romantische locatie en daar een Overijsselse bruiloftsfeest vieren? Of spreekt een ongedwongen festivalsfeer jullie meer aan? Een housewarming in jullie nieuwe stulpje, een bijzondere verjaardag in eigen tuin of een huwelijksjubileum op de plek waar het ooit allemaal begon. Onze catering in Overijssel leent zich voor iedere gelegenheid. Een feestelijke opening van een bedrijfspand, of een spetterende productpresentatie, ook voor zakelijke catering in Overijssel pakken we de Boode-Bus met liefde in.

All we need is…

Wat de gelegenheid ook is en wat uw wensen ook zijn, een catering in Overijssel verzorgen we vol overgave. Het enige wat wij van u nodig hebben, is een locatie. En als we die eenmaal gezien hebben, komen de ideeën vanzelf. Een oude schuur, een weiland, showroom of winkelpand; wij laden de Boode-Bus vol, toverendelocatie om tot een geweldige feest- of ontvangstlocatie, en verzorgen uw complete catering in Overijssel.

Zegt u het maar?!

Voor elke gelegenheid: bij een catering in Overijssel door Boode is bijna alles mogelijk. Wij nemen u alles uit handen, zodat u zich alleen nog maar hoeft te verheugen op uw evenement. Stijlvolle aankleding, hapjes, drankjes of uitgebreide buffetten; we stemmen alles af op uw wensen. Wilt u dat we deze catering in Overijssel onze eigen food truck of de Big Green Egg meenemen? Dan doen we dat! Moeten we een artiest of dj regelen? Ook geen probleem!

Heeft u binnenkort behoefte aan catering in Overijssel en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op, dan bekijken we samen wat er mogelijk is om van uw evenement een knalfeest te maken!

Catering Twente
WordPress Image Lightbox