Catering
Catering in lochemdoor boode in bathmen

Catering Lochem

~

Wanneer u op zoek bent naar een bedrijf dat catering in Lochem kan verzorgen dan bent u bij Boode aan het juiste adres. Wat wij van u nodig hebben is een locatie, de rest regelen wij.

Catering in Lochem

~

Zoekt u een bedrijf om een catering te verzorgen in Lochem? Neem dan contact op met Boode. Het enige dat wij van u nodig hebben is een locatie. Denk aan een oude schuur, uw tuin, een boomgaard, uw woonkamer, uw winkelpand,  een showroom, een productiehal, noem maar op. Alles is mogelijk. Wij komen met onze Boode-bus naar uw locatie in Lochem. Zodra wij aangekomen zijn toveren wij uw locatie om tot een geweldige feest-of ontvangstlocatie. De inrichting hiervan is helemaal afgestemd op uw wensen.

Catering particulier Catering particulier

Prijs catering in Lochem

~

De prijs van de door u aangevraagde catering hangt uiteraard af van uw wensen en voorkeuren. We zetten graag samen met u een mooie invulling van de catering op papier, zodat u zich nergens meer zorgen om hoeft te maken. Samen bekijken we hoe de catering het best ingericht kan worden en welke mogelijkheden er zijn.

Meer weten over catering op locatie?

~
Ongeacht de gelegenheid of uw wensen, bij Boode is (bijna) alles mogelijk. U bent natuurlijk van harte welkom bij ons op locatie. Maar nog liever komen wij naar u toe. Dus bent u op zoek naar catering in Lochem en wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden die wij bieden? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt direct een afspraak maken via onze website.

le food- truck van Boode in Bathmen

Op zoek naar de juiste cateraar in Lochem?

~
WordPress Image Lightbox