Catering
Catering in lochemdoor boode in bathmen

Catering huwelijk

~

Zijn jullie op zoek naar een cateraar die de catering voor jullie huwelijksdag kan verzorgen? Neem dan contact op met Boode in Bathmen. Wij zijn experts op het gebied van huwelijkscatering in heel Nederland.

Boode catering

~

De vraag is gesteld en het antwoord was ‘ja’. Jullie gaan trouwen! Nu is het tijd om jullie bruiloft te gaan plannen en in te vullen. Zijn jullie nog op zoek naar de juiste cateraar?  Boode in Bathmen biedt alle ingrediënten om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijk succes te maken.

Meer weten over catering op locatie?

~
Tijdens de mooiste dag van jullie leven willen jullie natuurlijk nergens meer zorgen over hebben. Dat hoeft ook niet! Boode neemt jullie alle zorgen uit handen en verzorgt de catering op basis van jullie wensen. We verzorgen niet alleen het eten en het drinken, maar ook de bediening, het meubilair en de aankleding, waardoor we een prachtig totaalplaatje neer kunnen zetten. We gaan graag met jullie in gesprek om jullie wensen en alle mogelijkheden te bespreken, zodat we samen tot een perfecte invulling kunnen komen.

Catering huwelijk eten Catering huwelijk bathmen Catering huwelijk grasveld

Volledige ontzorging

~

Bij Boode zijn we nog net geen weddingplanners, maar  we denken graag met jullie mee over alle details van jullie huwelijksdag. Wat voor heerlijk hapjes en drankjes krijgen de gasten? Daarnaast regelen we graag jullie favoriete band of een hippe DJ en voorzien we jullie van de leukste adresjes voor jullie bruidstaart, de bloemen en de ringen. Op de dag zelf hoeven jullie nog maar één ding te doen en dat is genieten! Boode regelt het namelijk van begin tot eind.

Catering huwelijk bathmen

Contact - Catering huwelijk

~

Voor meer informatie over de catering van jullie huwelijk kunnen jullie altijd contact opnemen. We plannen graag een afspraak in, zodat we samen kunnen bekijken hoe we deze speciale dag gaan inrichten. Willen jullie meer weten? Contact opnemen kan via onze website.

 

Op zoek naar de juiste cateraar voor jullie huwelijk?

~
WordPress Image Lightbox