Catering
Catering particulier

Catering diner

~

Wilt u graag genieten van een heerlijk diner en wilt u zich geen zorgen maken om de catering? Boode in Bathmen ontzorgt u volledig op het gebied van catering bij u op uw locatie.

Catering diner

~

Boode in Bathmen verzorgt de catering van uw diner graag van ‘A tot Z’. Wij verzorgen niet alleen het eten, maar ook de drankjes, de bediening en de sfeervolle aankleding. Een totaalplaatje dus. Wij denken graag met u mee over de invulling. Catering zit in ons DNA en wij bruisen van de ideeën. Wij zullen er alles aan doen om de catering van uw diner tot een succes te maken.

Op uw locatie

~
Wij van Boode in Bathmen hebben ruime ervaring met catering van diners op uiteenlopende locaties. Denk bijvoorbeeld aan  showrooms, bedrijfshallen, winkelpanden, kantines, tuinen, schuren, tenten en ga zo maar door. Wij toveren alles om tot een prachtige dinerlocatie!

Catering barbecue op locatie wijnflessen Catering particulier catering diner

Dineren bij Boode in Bathmen

~

Wilt u toch liever dineren op onze locatie in Bathmen? U bent van harte welkom. Onze Brasserie is een gezellige en sfeervolle ontmoetingsplek voor jong en oud. U kunt hier genieten van een uitgebreid 3-gangen diner, maar ook van een snelle hap. Maak uw diner extra bijzonder door onze prachtige Chef’s Table te reserveren. Deze tafel biedt prettige privacy en de mogelijkheid om te zien hoe uw eten wordt bereid door perfect zicht op onze keuken. Bent u met een groot gezelschap? Dan adviseren wij u graag welke zaal geschikt is voor uw diner.

catering diner catering diner

Meer weten over de catering van uw diner?

~

Catering van een diner op uw locatie, of een diner op onze locatie. Bij Boode is (bijna) alles mogelijk. Wij nemen u graag alles uit handen. Heeft u met vragen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

~
WordPress Image Lightbox