Catering
Catering in lochemdoor boode in bathmen

Catering Deventer

~

Bent u op zoek naar catering in Deventer? Boode Catering komt bij u op locatie. Een locatie. Dat is het enige wat we van u nodig hebben. De rest regelen wij.

Catering in Deventer

~

Wij van Boode in Bathmen bieden catering aan in heel Nederland. Dus zoekt u een bedrijf om een catering te verzorgen in Deventer, neem dan contact op met Boode. Dan bent u bij Boode aan het juiste adres. Het enige wat wij van u nodig hebben is een locatie. Een oude schuur, tuin, huis of boomgaard. Het maakt allemaal niet uit. Wij komen met onze Boode-bus vol spullen naar Deventer toe. Wij toveren de door u gekozen locatie om tot een geweldige feest-of ontvangstlocatie. De inrichting hiervan is uiteraard op uw wensen afgestemd en past uitstekend bij uw evenement.

Catering in Deventer Catering in Deventer

Prijzen catering in Deventer

~

De prijs van de catering hangt af van uw wensen en voorkeuren. Wij willen graag samen met u tot een optimaal plan komen. Wij bekijken samen hoe we de catering gaan inrichten en welke mogelijkheden er zijn.

Meer weten over catering in Deventer?

~
Ongeacht de gelegenheid of uw wensen, bij Boode Catering is (bijna) alles mogelijk. U bent natuurlijk van harte welkom bij ons op locatie. Maar nog liever komen wij naar u toe. Bent u op zoek naar catering in Deventer? Of, wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt direct een afspraak maken via onze website.

Catering in Deventer Catering in Deventer Catering in Deventer

Over Boode in Bathmen

~

Wat de gelegenheid ook is. Boode in Bathmen is van alle markten thuis. Wij verzorgen bijvoorbeeld huwelijksfeesten, bedrijfsfeesten- en bijeenkomsten en diners. Daarbij kunt u op onze eigen locatie heerlijk eten in onze Brasserie of swingen tijdens de Swingnights. Onze catering leveren wij door heel Nederland en zo dus ook in de omgeving van Deventer. Zodra wij uw locatie zien, beginnen de ideeën te borrelen. Wij zorgen ervoor dat u op het gebied van catering volledig ontzorgd wordt

Op zoek naar een cateraar in Deventer?

~
WordPress Image Lightbox