Catering
Catering borel wijnglazen

Catering borrel

~

Zoekt u een bedrijf dat de catering van uw borrel geheel kan verzorgen? Dit kan op onze locatie in Bathmen of uw eigen locatie. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden bij Boode.

Catering Borrel

~

Gezellig de week gezamelijk afsluiten? Of heeft u iets te vieren? Een borrel is dan op zijn plaats. Een borrel zorgt voor een ontspannen sfeer. Een perfect moment om rustig bij te praten. Even in een andere sfeer praten over het werk, privé of plannen voor het weekend. Dit alles uiteraard onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes. Boode verzorgt de borrel graag voor u, zowel op onze eigen locatie als op uw locatie.

Catering borrel – Particulier

~
Graag met vrienden, familie of kennissen genieten van een heerlijke borrel? Maar wilt u niet alles zelf regelen? Boode kan uw borrel verzorgen op uw eigen locatie. Wij zijn gespecialiseerd in full service catering. We verzorgen dus zowel de hapjes als de drankjes, maar ook bediening, meubilair en aankleding. Wilt u graag gebruik maken van onze eigen locatie? Dat kan uiteraard ook! We beschikken over mooie zalen in uiteenlopende sferen.

Catering borrel sfeer Catering borrel kok Boode Bathmen catering op locatie

Catering borrel - Zakelijk

~

Het is heerlijk om een hele dag brainstormen en discussiëren af te sluiten met een borrel. Boode verzorgt de borrel graag op uw locatie. Een andere locatie in gedachten? Ook dat is mogelijk. Boode kan de catering van uw borrel verzorgen op elke gewenste locatie. Natuurlijk bent u ook van harte welkom op onze eigen locatie!

Boode in Bathmen

~
Wij van Boode bieden u de gelegenheid uw borrel bij ons op locatie te organiseren. Onze locatie is uitstekend bereikbaar, namelijk direct aan de A1 op de grens van de provincies Overijssel en Gelderland. U hoeft zich geen zorgen te maken over parkeren. Dit kan gewoon bij Boode voor de deur, geheel kosteloos. Toch nog even stiekem uw mail bekijken tussen de gezelligheid van de borrel door? Dat kan, al onze zalen zijn namelijk voorzien van draadloos internet en gratis WiFi.

Catering borrel wijnfles Bediening bij partyservice Overijssel Personeel Boode catering

Uw borrel organiseren

~

Uw borrel wordt geheel afgestemd op uw wensen. Wij voorzien u van een gezellige borrel met een heerlijk assortiment aan koude en warme hapjes. Liever de week afsluiten met een maaltijd? Kies dan voor een verrukkelijk diner. Wilt u graag meer informatie over een borrel verzorgd door Boode op uw locatie of onze locatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Benieuwd naar de prijs en mogelijkheden van onze catering?

~
WordPress Image Lightbox