Catering
Catering in lochemdoor boode in bathmen

Catering in Bathmen

~

Op zoek naar catering in Bathmen of omgeving? Neem contact op met Boode in Bathmen. Catering is namelijk onze middle name. Van bruiloft tot productpresentatie en van verjaardagsfeest tot netwerkborrel, wij regelen het tot in de puntjes!

Catering in Bathmen

~

Locaties

Bij het zien van uw locatie beginnen bij ons de ideeën te borrelen. Dit kan een oude schuur zijn, een  mooie tuin, een boomgaard, een productiehal of een parkeerplaats. Niets is voor ons te gek. Omdat wij veel catering op locatie verzorgen, hebben wij ruime ervaring met verschillende soorten locaties. Het fijne is dat we niet alleen wat hapjes en drankjes komen afleveren, maar een totaalplaatje neerzetten. U kunt dus al uw aandacht besteden aan uw gasten zonder u ergens druk om te hoeven maken.

 

Boode Bathmen catering feest

Zakelijk - Catering Bathmen

~

Ideeën

Uw bedrijfs- of winkelpand kan een uitstekende locatie om een bijeenkomst te organiseren. Wij verzorgen voor u de sfeervolle aankleding en decoratie, heerlijke drankjes en fantastisch eten. Wat dacht u van een walking dinner? Of een barbecue bij mooi weer? Onze koks bereiden live malse stukjes vlees en sappige vis voor u op onze Big Green Egg of op de Ofyr. We zetten onze authentieke food truck ernaast om dienst te doen als bar waarvandaan we heerlijke cocktails en gin tonics serveren. Meer wijnliefhebbers? Dan maken we er een wijnbar van! Viert uw bedrijf een jubileum en wilt u groot uitpakken? Al eens gedacht aan een food festival op uw eigen parkeerterrein? Klinkt goed toch? Dit is nog maar het topje van de ijsberg aan mogelijkheden die we bieden. Op basis van uw wensen stellen we een mooie invulling op maat samen.

Catering borel wijnglazen Catering in de buurt van Deventer Catering in Deventer

Particulier - Catering in Bathmen

Ideeën

Wilt u uw verjaardag, huwelijk(sjubileum), housewarming of andere gelegenheid graag thuis vieren, maar er geen werk mee hebben? Heel begrijpelijk. Hier komen wij in beeld. Wij nemen u alles uit handen. Wij toveren uw woonkamer, tuin of schuur om tot een sfeervol geheel waar u uw gasten kunt ontvangen. Onze medewerkers leggen iedereen in de watten met hapjes om van te watertanden en heerlijke drankjes. Een feest is natuurlijk niet compleet zonder muziek. Wij regelen graag een leuke zanger(es), DJ of band voor u, zodat de voetjes van de vloer kunnen!

Boode Bathmen Food Truck Boode Bathmen catering Catering in Deventer

Meer weten?

~

Het moge duidelijk zijn: voor een catering in Bathmen of omgeving bent u bij Boode aan het juiste adres. Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt direct een afspraak maken via onze website. Wij laten onze creativiteit er graag op los!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

WordPress Image Lightbox