Catering

Catering in de Achterhoek

Ook in De Achterhoek komt de tjokvolle Boode-Bus voorgereden! Voor een catering in de Achterhoek nemen we echt niet alleen krentewegge of bakleverworst mee. En wees gerust, onze koekjes zijn niet slof. We zijn goed volk, dus we komen door de achterdeur. Zet u die vast los? Dan maken we het donders gezellig!

Van huwelijk tot bedrijfsopening

Trouwen op een romantische locatie en daar een Achterhoeks bruiloftsfeest vieren? Of spreekt een ongedwongen festivalsfeer jullie meer aan? Een housewarming in jullie nieuwe stulpje, een bijzondere verjaardag in eigen tuin of een huwelijksjubileum op de plek waar het ooit allemaal begon. Onze catering in “De Achterhoek” leent zich voor iedere gelegenheid. Een feestelijke opening van een bedrijfspand, of een spetterende productpresentatie, ook voor zakelijke catering in “De Achterhoek” pakken we de Boode-Bus met liefde in.

All we need is…

Wat de gelegenheid ook is en wat uw wensen ook zijn, een catering in De Achterhoek verzorgen we vol overgave. Het enige wat wij van u nodig hebben, is een locatie. En als we die eenmaal gezien hebben, komen de ideeën vanzelf. Een oude schuur, een weiland, showroom of winkelpand; wij laden de Boode-Bus vol, toverendelocatie om tot een geweldige feest- of ontvangstlocatie, en verzorgen uw complete catering in De Achterhoek.

Zegt u het maar?!

Voor elke gelegenheid: bij een catering in De Achterhoek door Boode is bijna alles mogelijk. Wij nemen u alles uit handen, zodat u zich alleen nog maar hoeft te verheugen op uw evenement. Stijlvolle aankleding, hapjes, drankjes of uitgebreide buffetten; we stemmen alles af op uw wensen. Wilt u dat we deze catering in De Achterhoek onze eigen food truck of de Big Green Egg meenemen? Dan doen we dat! Moeten we een artiest of dj regelen? Ook geen probleem!

Heeft u binnenkort behoefte aan catering in De Achterhoek en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op, dan bekijken we samen wat er mogelijk is om van uw evenement een knalfeest te maken!

Food truck met terras BoodeCatering-Bergkerk-1575 Catering huwelijk bathmen
WordPress Image Lightbox