Catering

Voor uw bedrijfsopening catering nodig?

<

U opent uw eigen bedrijf of u heeft al een eigen bedrijf en opent een nieuwe locatie. Dat vraagt om een feestje! Al uw relaties, familie en vrienden zijn hier natuurlijk bij aanwezig en u wilt zich van uw beste kant laten zien. Voor uw bedrijfsopening catering bestellen, lijkt dan niet meer dan logisch. Maar kan dat wel op uw locatie? Bij Boode zeggen we volmondig ‘ja’!

Wij zorgen ervoor dat de opening van uw bedrijf een onvergetelijk moment wordt en dat u een perfecte indruk achterlaat. Met onze creativiteit toveren wij  elke locatie om tot een sfeervolle, feest- of ontvangstlocatie. We komen graag kijken en informeren naar uw wensen. Samen komen we ongetwijfeld tot een feestelijk resultaat, wat volledig bij u en uw bedrijf past.

Uw bedrijfsopening catering kan bijvoorbeeld bestaan uit een borrel met heerlijke hapjes, maar ook uit een uitgebreid diner of een barbecue. Dan nemen we gewoon onze Big Green Egg mee waarop we sappige burgers bereiden, of parkeren onze eigen food truck voor de deur.  Maar voordat er gegeten en geborreld wordt, wordt  het spreekwoordelijke lint doorgeknipt en kan er getoost worden met een feestelijk glas bubbels of een leuke cocktail. Een gezellig muziekje mag natuurlijk niet ontbreken. Wij boeken graag die ene leuke DJ  voor u. Dat wordt dus met de voetjes van de vloer!

U begrijpt het al: de mogelijkheden zijn eindeloos en het mooie is dat wij u alle zorg uit handen nemen. Wij regelen uw bedrijfsopening voor u, want u bent al druk genoeg met andere zaken.

Hoe groot of klein uw gezelschap ook is, dat bij een bedrijfsopening catering onmisbaar is, is wat ons betreft een feit. Boode ontzorgt u volledig en u laat gegarandeerd  een verpletterende indruk achter bij uw gasten!

Neem contact met ons op voor meer informatie over catering op locatie.

 

Gerelateerde links

WordPress Image Lightbox