Catering
Catering barbeque buitenrestaurant

Barbecue op locatie

~

Wilt u graag een heerlijke barbecue op locatie organiseren? Wij van Boode in Bathmen ontzorgen u volledig!

Barbecue op locatie

~

Zit de temperatuur mee? Wilt u graag buiten zitten en genieten van een heerlijke barbecue en u nergens meer zorgen om maken? Wij van Boode komen graag naar u toe om u volledig te ontzorgen. Het enige wat wij van u nodig hebben is een locatie. De rest regelen wij. Hoe de barbecue er precies uit gaat zien hangt uiteraard af van uw wensen. Wij stemmen de invulling volledig op uw voorkeuren af.

Boode catering

Boode is van alle markten thuis. Wij verzorgen huwelijksfeesten, bedrijfsbijeenkomsten, feesten en catering op locatie. Daarbij is het mogelijk om op onze eigen locatie uit eten te gaan of te gaan stappen tijdens Swingnight

Catering barbecue op locatie wijnflessen

Barbecue op locatie - Zakelijk

~

Heeft u een prachtige buitenlocatie bij uw bedrijfspand of winkelpand? Toon uw gasten uw prachtige locatie, wellicht omringd door uw mooie producten. Er is vrijwel altijd een geschikte locatie voor een barbecue rondom uw bedrijfspand. Boode organiseert graag een barbecue voor u en uw zakelijke relaties. Wij verzorgen voor u het eten, de drankjes en de bediening, maar ook de aankleding en indien nodig het meubilair.

Barbecue op locatie – Particulier

~
Heeft u iets te vieren of wilt u gewoon iets organiseren voor vrienden, familie of kennissen? Indien het weer het toelaat is een barbecue heerlijk. Wat nog heerlijker is, is zorgeloos barbecueën. Laat u uw barbecue over aan Boode, dan hoeft u zich nergens meer zorgen over te maken. Wij nemen de Big Green Egg mee waarop onze koks de heerlijkste gerechten bereiden, maar verzorgen ook de drankjes, bediening, aankleding en indien nodig het meubilair.

Catering barbecue op locatie broodje Catering barbecue op locatie wijnglazen Catering barbecue op locatie lunch

Prijs barbecue op locatie

~

De prijs van een barbecue op locatie hangt af van uw wensen en voorkeuren. We bespreken graag uw wensen met u en zo komen we samen tot een mooie invulling. U kunt altijd contact met ons opnemen, wij staan u graag te woord.

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

WordPress Image Lightbox