Catering
Foodtruck bij wijngoed

Catering

~

Een mooi feest thuis of een groot evenement bij uw bedrijf: Boode in Bathmen neemt u graag alles uit handen en verzorgt het tot in de puntjes.

Pick your place

~

Een locatie. Dat is écht het enige wat wij van u nodig hebben, al het overige nemen wij graag uit handen, want catering zit namelijk in ons DNA. Een oude schuur, tuin, huis, boomgaard, weiland, winkelpand, showroom, bedrijfshal, museum, het maakt niet uit. Wij rijden vervolgens voor met de Boode-bus tjokvol spullen en toveren uw uitgekozen plek om tot een geweldige feest- of ontvangstlocatie, uiteraard afgestemd op wat u daar gaat doen.

Catering home

Van huwelijk tot productpresentatie

<

Trouwen op een romantische locatie en daar een Toscaans bruiloftsfeest vieren? Of spreekt een ongedwongen festivalsfeer jullie meer aan? Een housewarming in jullie nieuwe stulpje, een bijzondere verjaardag in de tuin, een huwelijksjubileum op de plek waar het ooit allemaal begon. Een feestelijke opening van een bedrijfspand, een winkel of tentoonstelling, een netwerkborrel, een productpresentatie.

Boode Bathmen catering Boode Bathmen catering feest Catering in Deventer

(Bijna) alles is mogelijk

|

Wat de gelegenheid ook is, wat de wensen ook zijn, bij een catering op locatie door Boode in Bathmen is (bijna) alles mogelijk. Natuurlijk bent u van harte welkom bij óns, maar nog liever komen wij naar u toe. Bij het zien van uw locatie borrelen bij ons namelijk de ideeën meteen omhoog… Benieuwd wat wij voor u kunnen doen, en dat is heel veel, neem dan contact met ons op.

Dames in disco outfit Glaasjes met hapjes Gedekte tafel onder spantent
WordPress Image Lightbox