Boode op zondag

Bussen

~

Tijdens Boode op Zondag kun je gebruik maken van de Boode Bus. Kijk in onze agenda voor de aankomende events en openingstijden.

De Boode Bus rijdt vanuit diverse plaatsen in de omgeving van Bathmen. Onze eigen bussen rijden vanaf Epe, Vaassen, Apeldoorn, Klarenbeek, Teuge, Twello, Wijhe, Broekland, Olst en Diepenveen. Tickets bestel je hier.

Ook is er busvervoer vanaf Baak, Vorden, Zutphen, Brummen, Warnsveld en Gorssel, dit gaat via Taxi Berkhout. Neem rechtstreeks met hen contact op voor het maken van een reservering vanuit deze plaatsen, Boode beheert deze route niet. Zie voor meer informatie onderaan deze pagina.

Bustickets voor de Boode bus zijn alléén verkrijgbaar in de online voorverkoop en niet bij de chauffeur! Je ontvang je een retourticket voor de bus, inclusief entree bij Boode op Zondag.* Je bent met een busticket dus verzekerd van een plekje in de bus en je komt gegarandeerd binnen bij Boode.

Red je het niet om op de heenweg de bus te halen? Het is ook mogelijk om alléén op de terugweg gebruik te maken van de bus. Je kunt gewoon een regulier (retour)ticket kopen en de heenweg overslaan, je hoeft dit niet te melden. Meld je bij aankomst bij Boode wel even aan de kassa en geef aan dat je een busticket hebt, zodat je niet nogmaals entree hoeft te betalen en een stempel krijgt voor de terugweg. Het busticket is even duur, omdat we je zitplaats op de heenweg niet aan iemand anders kunnen verkopen.

Bustickets Bestellen

~
Bustickets bestel je via deze link. Ondanks dat dit in de bevestigingsmail kan staan, hoef het ticket niet geprint te worden, je kunt hem laten scannen vanaf je telefoon. Kopen is mogelijk tot zondagavond 20:30 uur.

Voor vragen of calamiteiten rond het busvervoer kun je telefonisch contact opnemen met Boode via 0570-542600 of mailen naar boodeopzondag@boode.nl

 

De eerstvolgende bussen rijden:

 

  • ZATERDAG 6 juli (Zomervakantie / Outsiders)
  • Zondag 14 juli (Zomervakantie / Yung Felix)
  • Zondag 21 juli (Zomervakantie / POKE)
  • Zondag 28 juli (Zomervakantie / Beats by Esko)
  • Zondag 4 augustus (Zomervakantie / Bram Krikke)
  • Zondag 11 augustus (Zomervakantie)
  • Zondag 18 augustus (Zomervakantie)
  • ZATERDAG 24 augustus (Zomervakantie)

Bus omgeving Zutphen

~

Ook vanuit de regio Zutphen is er busvervoer, maar deze bus wordt niet door Boode op Zondag georganiseerd. Voor meer informatie over tijden, tickets en reserveringen voor deze buslijn kun je contact opnemen met Taxi Berkhout via 0575 525 345. Deze rit reken je af bij de chauffeur en is exclusief entree bij Boode.

Boode op zondag
WordPress Video Lightbox Plugin