Boode op zondag

Bussen

~

De Boode Bus rijdt vanuit Epe, Vaassen, Apeldoorn, Klarenbeek, Teuge, Twello, Wijhe, Broekland, Olst en Diepenveen. Tickets bestel je online via onze ticketshop. Bustickets zijn alleen vooraf online te verkrijgen en niet bij de buschauffeur. De bustickets zijn inclusief retour en entree, dus je bent verzekerd van een plekje in de bus en komt gegarandeerd binnen bij Boode!

De Bus van Berkhout personenvervoer rijdt vanaf Baak, Vorden, Zutphen, Brummen, Warnsveld en Gorssel. Boode beheert deze route niet zelf, neem daarvoor contact met Taxi Berkhout op.

Het is ook mogelijk om alléén op de heen- of terugweg gebruik te maken van de bus. Je kunt gewoon een regulier (retour)ticket kopen en de heenweg overslaan, je hoeft dit niet vooraf te melden. Meld je bij aankomst bij Boode wel even aan de kassa en geef aan dat je al een busticket hebt, zodat je niet nogmaals entree hoeft te betalen en een stempel krijgt voor toegang in de bus op de terugweg. Het busticket is even duur, omdat we je zitplaats op de heenweg niet aan iemand anders kunnen verkopen.

Bustickets Bestellen

~
Bustickets bestel je via deze link. Ondanks dat dit in de bevestigingsmail kan staan, hoef het ticket niet geprint te worden, je kunt hem laten scannen vanaf je telefoon. Kopen is mogelijk tot zondagavond 20:30 uur.

Voor vragen of calamiteiten rond het busvervoer kun je telefonisch contact opnemen met Boode via 0570-542600 of mailen naar boodeopzondag@boode.nl

 

 

WordPress Video Lightbox Plugin