Boode op zondag
uitgaan bij boode op zondag

Van Harte Gefeliciteerd!

+

Ben je binnenkort jarig? Boode trakteert! Meld je aan voor de verjaardagsactie en krijg samen met 3 vrienden of vriendinnen gratis entree + een heerlijke cocktail. Je verjaardag vier je bij Boode!

Verjaardagsactie

~

Je bent jarig geweest en dat moet gevierd worden! Meld je aan voor de verjaardagsactie door een mailtje te sturen naar boodeopzondag@boode.nl. Dit kan tot 13 uur op de dag van het event. Gebruik hiervoor geen mailadres van je school omdat ons antwoord dan vaak in de spambox belandt!

Je krijgt samen met drie vrienden gratis entree + een gratis cocktail tijdens het eerstvolgende event van Boode op Zondag of BoZ Gaat Vreemd. Zet in je mailtje even je eigen naam + geboortedatum en geef de namen en mailadressen door van de vrienden die je mee wil nemen, dan zorgen wij dat iedereen op de gastenlijst komt.

Let op, er is een beperkt aantal plekken, dus meld je op tijd aan. Vol = vol! 

  • Ben je jarig in oktober, dan kun je gebruik maken van de actie op zondag 20 oktober tijdens Boode op Zondag met Kevin De actie zit op 20 oktober helaas al vol vanwege de vele aanmeldingen
  • Ben je jarig tussen 1 en 13 november, dan kun je gebruik maken van de actie op zaterdag 9 november tijdens Boode op Zondag Gaat Vreemd met Donnie
  • Ben je jarig tussen 14 en 30 november, dan kun je gebruik maken van de actie op zaterdag 16 november tijdens Boode op Zondag Gaat Vreemd met Dave Roelvink

Als je je hebt aangemeld via de mail en de actie zit nog niet vol, dan krijg je een bevestiging en kom je op de gastenlijst. Zorg dat je voor 22:00 uur binnen bent of in de rij staat, verder hoef je niets te doen! De actie een week doorschuiven of later dan 22:00 uur binnen komen is helaas niet mogelijk. De actie is ook geen garantie om binnen te komen, zitten we voor 22 uur al vol en je bent nog niet binnen, dan kun je geen aanspraak meer maken op de actie.

De verjaardagsactie geldt alleen op zondagen of tijdens Boode op Zondag Gaat Vreemd op zaterdag, dus niet tijdens Swingnight, Koningsdag, Nieuwjaarsdag, Hemelvaartsdag en de Bathmense Kermis. Check onze agenda voor de eerstvolgende events.
*Indien je met de Boode-bus komt heb je betaald voor zowel entree als vervoer. Op vertoon van je busticket krijg je bij gebruik van de verjaardagsactie aan de kassa €7,00 p.p. entreekosten retour. Bij gebruik van de taxi-actie of de bus van Taxi Berkhout is er geen sprake van entreegeld wat in de ritprijs verwerkt zit en kan dit dus niet worden vergoed. Je krijgt dan namelijk al gratis entree of korting van Boode vanwege de taxi-actie en dit werkt niet dubbelop.
WordPress Video Lightbox Plugin