Boode op zondag
uitgaan bij boode op zondag

Van Harte Gefeliciteerd!

+

Ben je binnenkort jarig? Boode trakteert! Als jarige mag je samen met 3 vrienden of vriendinnen GRATIS* naar binnen! Je verjaardag vier je bij Boode op Zondag!

Verjaardagsactie

~

Je bent jarig geweest en dat moet gevierd worden! Uiteraard vier je je verjaardag bij Boode op Zondag, en wij trakteren! Je krijgt samen met drie vrienden gratis entree + een gratis cocktail. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is vóór 22:00 uur binnen zijn en je legitimatie mee te nemen, zodat we kunnen zien wanneer je jarig bent. Vooraf aanmelden is niet nodig. 

Shotjes-bar-Boodeopzondag

Voor de herfstvakantie geldt dat je gebruik kunt maken van de actie als je jarig bent geweest tussen 25 september en 22 oktober. Zorg dat je voor 22:00 uur binnen bent, verder hoef je niets te doen! De actie een week doorschuiven of later dan 22 uur binnen komen is helaas niet mogelijk.

De verjaardagsactie geldt alleen op zondagen, dus niet tijdens Swingnight, BoZ Gaat Vreemd, Nieuwjaarsdag, Koningsdag, Hemelvaartsdag en de Bathmense Kermis.

*Indien je met de Boode-bus komt heb je betaald voor zowel entree als vervoer. Op vertoon van je busticket krijg je bij gebruik van de verjaardagsactie aan de kassa €7 p.p. entreekosten retour. Bij gebruik van de taxi-actie of de bus van Taxi Berkhout is er geen sprake van entreegeld wat in de ritprijs verwerkt zit en kan dit dus niet worden vergoed. Je krijgt dan namelijk al gratis entree of korting van Boode vanwege de taxi-actie en dit werkt niet dubbelop.

WordPress Video Lightbox Plugin