Boode op zondag
Boode op Zondag

Van Harte Gefeliciteerd!

+

Ben je binnenkort jarig? En weet je… Boode trakteert! Als jarige mag je samen met 5 vrienden of vriendinnen GRATIS* naar binnen!

Verjaardagsactie

~

Je bent jarig geweest en wil dit graag met je vrienden vieren? Uiteraard is Boode op zondag de juiste plek om jouw verjaardag te vieren, en Boode trakteert! Je krijgt samen met vijf vrienden gratis entree.

In vakanties of tijdens feestdagen mag je 3 mensen GRATIS* meenemen
(dus op 25 februari, 1 april, 22 april, 29 april, 10 mei en 20 mei de jarige + 3 personen)
 
Bij de ingang krijg je ook nog een cadeaukaart die je bij de bar kunt inleveren voor een lekker drankje! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is voor 21:30 uur binnen zijn en je legitimatie mee te nemen, zodat we kunnen zien wanneer je jarig bent. Vooraf aanmelden is niet nodig.
Je kunt gebruik maken van de actie als je jarig bent geweest op dinsdag t/m zaterdag vóór Boode op Zondag, jarig bent op de zondag zelf, of als je op maandag jarig bent en dit om middernacht wil vieren in Boode. De actie een week doorschuiven is niet mogelijk.
Indien je met de Boode-bus komt heb je €15 betaald voor zowel entree als vervoer. Op vertoon van je busticket krijg je bij de kassa €6 p.p. entreekosten retour.
Indien je gebruik maakt van de taxi-actie of de bus van Taxi Berkhout is er geen sprake van entreegeld wat in de ritprijs verwerkt zit en kan dit dus niet worden vergoed. Je krijgt dan namelijk al gratis entree van Boode vanwege de taxi-actie en dit werkt niet dubbelop.
Shotjes-bar-Boodeopzondag
WordPress Video Lightbox Plugin