Boode op zondag

Bekijk de

Veelgestelde vragen

 

Ik ben mijn identiteitsbewijs kwijt, wat nu?

Wij accepteren alléén een origineel identiteitsbewijs (ID-kaart, rijbewijs of paspoort) en geen foto’s, kopieën of verlopen identiteitsbewijzen waar gaten in geknipt zijn. Ook een schoolpasje, studentenkaart, OV-kaart, bankpasje, zorgpas etc. zijn vanwege de fraudegevoeligheid niet voldoende.

Als je je ID-kaart kwijt bent dien je hiervan aangifte van vermissing te doen bij je eigen gemeente. Hier krijg je een proces-verbaal of brief mee, alléén op vertoon van deze originele papieren mag je ook naar binnen. Vanwege wet- en regelgeving vanuit de overheid kunnen we hier geen uitzonderingen op maken.

Je legitimatiebewijs mag je bij binnenkomst achterlaten in je jas of tas in de garderobe, zodat je deze niet de hele avond bij je hoeft te dragen. Een paspoort meenemen is dus ook geen probleem.

Niet iedereen van mijn vriendengroep is 16 jaar of ouder, mogen ze toch mee?

Voor Boode op Zondag geldt een minimumleeftijd van 16 jaar. Helaas kunnen we hier geen uitzondering op maken en zullen ze nog even moeten wachten, ook als het maar een paar dagen scheelt.

Ik kan op de heenweg niet met de bus naar Boode komen, maar wil wel op de terugweg mee. Kan dat?

Geen probleem! Je kunt gewoon een busticket bestellen en de heenweg overslaan. Geef wanneer je bij Boode komt bij de kassa aan dat je met de bus mee terug moet. Je kunt dan je ticket inleveren en krijgt een stempel voor de terugweg. Het is belangrijk dat je wel gewoon een online ticket koopt, zodat de plaats voor je wordt gereserveerd. De kosten blijven gelijk omdat we je plaats op de heenweg niet aan iemand anders kunnen verkopen.

Hoe laat gaat de bus terug?

Bussen vertrekken uiterlijk om 00:15 uur bij Boode en staan vaak al wat eerder klaar. Zorg dat je op tijd in de bus zit en houd hierbij rekening met mogelijke drukte bij de garderobe!

Mijn foto staat niet online

Tijdens onze uitgaansavonden worden er heel veel foto’s gemaakt. Uiteindelijk maakt de fotograaf een selectie van de foto’s die voldoen aan de kwaliteitsstandaard. Helaas kan het gebeuren dat je foto hier niet bij zit. Soms is een foto onscherp, overbelicht of gebeurt er iets raars op de achtergrond waardoor we ‘m niet kunnen publiceren. Het is niet mogelijk om deze foto op te vragen, foto’s die niet zijn gepubliceerd worden ook niet meer bewaard door de fotograaf of door Boode.

Ik wil graag een foto laten verwijderen

Enthousiast op de foto gegaan, maar niet zo blij met het resultaat? Dan kunnen we de foto natuurlijk verwijderen. Onze fotoalbums staan enkel op Facebook, het is het makkelijkst om ook via Facebook de foto te rapporteren. Dit doe je door in het menu bij de foto op ‘foto rapporteren’ te drukken en te kiezen voor ‘Ik sta op deze foto en vind het niet leuk’ > ‘Ik sta er niet leuk op’ > ‘Stuur Boode op Zondag een chatbericht’. We zien dan meteen om welke foto het gaat en dit bericht komt bij meerdere beheerders binnen, zodat de foto zo snel mogelijk verwijderd kan worden.

Heb je geen Facebook, stuur dan een mailtje naar boodeopzondag@boode.nl met daarin de link van de foto en een screenshot, of laat een vriend/vriendin contact opnemen.

Wat zijn de huisregels?

Check ze hier.

 

WordPress Video Lightbox Plugin