Boode op zondag
Sun Aug 18
Sjaak
Boode op Zondag
Brink 10
Bathmen, 7437 AM
21:00

Niffo Niffo let’s go, zet ‘m in die turbo! Deze rapper brak in 2008 al door met zijn bijdrage op het nummer STUK van The Partysquad. Vervolgens volgenden er nog veel meer succesvolle samenwerkingen, waaronder Krokobil met Mr. Polska en Helemaal naar de Klote met The Partysquad. Vorig jaar kwam hij helemaal terug met het nummer Stap voor Stap samen met Kav Verhouzer. Hij woont inmiddels in Bathmen en kan kruipend naar huis, dus dat wordt een avond voor in de boeken!

De Shotjesbar, Club en het Feestcafé zijn ook geopend!

Tijdens de hele zomervakantie rijden de Boode-bussen vanuit de gebruikelijke routes Epe/Vaassen, Apeldoorn/Twello en Olst/Wijhe. Bustickets voor de Boode-bus koop je hier. Ook is de Taxi Actie bij Taxi Stegeman en Taxi Hetebrij geldig en zorgt Taxi Berkhout voor busvervoer uit Zutphen en omgeving. Check deze pagina voor meer informatie over de plaatsen die in aanmerking komen, de voordelige tarieven en om een rit te reserveren.

Ben je jarig in de zomervakantie? Boode trakteert, maak gebruik van de verjaardagsactie! Vergeet je hiervoor niet per mail aan te melden.

WordPress Video Lightbox Plugin